Cultura

Fans dels Fans

L'associació olotina Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta homenatja els Mustang a la seva gala anual

La gala del dissabte passat, amb més de 300 persones, va sintetitzar la temporada

Quan algú troba una bona excusa per passar-ho bé i per fer-ho passar bé, té un deu, però, si a més hi afegeix una vessant cultural, té assegurada la matrícula d'honor. L'associació olotina Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta (Fans) fa temps que té clares aquestes premisses i ho ha demostrat un any més a la novena edició de la seva gala celebrada el dissabte passat a La Deu d'Olot. Ha fet història recuperant l'esperit dels seixanta amb la cercavila Botifarra Power i amb la recreació del mític programa de TVE Escala en Hifi. Ha fet cultura viatjant a Liverpool per visitar el mític The Cavern Club, on van començar a tocar els Beatles, ha editat la seva revista social, ha continuat donant suport a grups dels seixanta... Ha fet ciutat participant a la fira de Sant Lluc i a les festes del Tura. I encara ha tingut temps per estendre la cultura dels seixanta a Sant Feliu de Pallerols i també a Sant Joan les Fonts, i fins i tot per exportar-la a altres indrets amb entitats similars com els Retro d'Eivissa. La gala del dissabte passat, amb més de 300 persones, va sintetitzar la temporada. Amb els distintius de l'entitat creats per l'escultora Rosa Serra, Fans va homenatjar Josep Maria Canals, activista cultural promotor del desaparegut Cercle Musical i dels Concerts de Música Moderna; Paquita Granados, locutora de Ràdio Olot, Ràdio Miramar i RNE; el Motor Antic Garrotxa, amb el qual va organitzar el Botifarra Power, i la cantant Lita Torelló.

I, pensant en el desè aniversari de la gala, Fans ha instituït el guardó F, que va atorgar a Santi Carulla amb motiu dels cinquanta anys dels Mustang, que van actuar juntament amb els Volcànics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona