Cultura

Gent

Rudy i Lindes, parella d'estiu

Fa calor i ja comencen a arribar els primers amors propis de l'estació, o sigui, aquells que els paparazzi enxampen a Eivissa, i que a vegades passen la prova de la canícula i es converteixen en una relació seriosa. Inauguren la temporada Rudy Fernández i Helen Lindes! Una sorpresa per a tothom trobar-los junts i feliços en un torneig de polo a l'illa pitiüsa i en un dinar posterior. La bella model, que va ser Miss Espanya l'any 2000 i va compartir un anunci de Nespresso amb George Clooney, té en seu currículum sentimental un parell de misters (guapos oficials amb carnet) i un campió de surf. A l'exjugador de la Penya li van molt bé les coses a l'NBA, on juga des del 2008, ja que acaba de fitxar pel campió de l'anell, els Dallas Mavericks.

La parella no confirma ni desmenteix la relació però ja fa dies que es deixen veure sota el sol balear i també en altres indrets amb platja: aquest cap de setmana mateix passejaven tranquil·lament el seu amor pel camí de ronda a S'Agaró. Un paisatge que no li és estrany a Lindes, que s'ha criat a Lanzarote però és nascuda a Girona. Qui sap si no es van trobar amb Penélope Cruz i Javier Bardem, que van estar en un hotel de Roses i també van compartir un sopar divendres a El Bulli amb Eduardo Cruz i Eva Longoria. Alguns mitjans madrilenys informaven ahir que el restaurant va tancar les portes per acollir els artistes, que no es volien perdre el menú avantguardista de Ferran Adrià abans que plegui. Però no és així. El grup, que ja havia reservat taula feia temps amb un nom diferent al seu, va compartir saló (una mica apartadets) amb la resta de comensals del dia, tal com han fet altres celebritats que no paren de desfilar pel restaurant.

Lindes i Fernández ocupen un espai a les revistes de la setmana, com David Bustamante, Paula Echevarría i la seva filla, que han viatjat a Disneyland. El que és curiós és que treguin la seva nena a les portades de manera consentida i després el cantant gairebé s'esbatussi amb els fotògrafs que l'esperen a l'aeroport perquè disparen els seus flaixos sobre la família. No havia deixat enrere definitivament la faceta de macarró de discoteca del passat? Deu ser la calor que esvalota els ànims?

Qui sembla que millora és José Ortega Cano, que ja està a punt per deixar l'UVI per passar a planta, però gairebé serà millor que no li deixin llegir els diaris. Si ho fan, avui es trobarà a tot arreu amb una filtració que li farà pujar la febre: els resultats de les anàlisi de sang que li van fer després de l'accident de trànsit del 28 de maig, que va costar la vida a l'ocupant de l'altre vehicle, han determinat que el torero gairebé triplicava la tassa d'alcoholèmia permesa (1,26 grams). El test s'ha realitzat a petició de l'advocat de la víctima, que considera que hi ha dades suficients per determinar una possible conducció temerària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona