cultura

‘Operetta' està nominat als Butaca

L'espectacle Operetta, del Cor de Teatre, de Banyoles, està nominat en la categoria de millor espectacle familiar de l'edició d'aquest any dels Premis Butaca de teatre, que s'atorguen per votació popular. L'espectacle, amb direcció escènica de Jordi Purtí i musical de David Costa, produït pel Centre d'Arts Escèniques El Canal i Somfònics, es va estrenar a Girona, va fer estada al TNC, a principi de setembre en va fer al teatre Poliorama, i es podrà veure els dies 19 (21 h) i 20 (18 i 21 h) de novembre al Teatre Municipal de Girona, i el 26 (21 h) i 27 (18h) de novembre a El Teatre, de Bescanó. De fet, aquest no és l'únic espectacle amb nominacions a aquests premis que es podrà veure a Temporada Alta, també han estat nominats Truca un inspector (6), Geronimo Stilton (6), Sagarra dit per Rosa Maria Sardà (1) i Mowgli, l'infant de la jungla (1).

D'altra banda, els espectacles de la productora saltenca Bitó Produccions han obtingut fins a 4 nominacions: Primer amor, de Beckett, dirigit per Miquel Górriz i Àlex Ollé, aspira als premis de millor muntatge teatral i millor actor (Pere Arquillué), mentre que Copenhaguen està nominat en les categories de millor actor (Lluís Marco) i millor actriu (Rosa Renom). D'El Canal, a més, també han obtingut nominacions les coproduccions Chicha Montenegro Gallery (3), Dues dones que ballen (2), Caín&Caín (amb Mal Pelo) i Celebració (1, amb el Teatre Lliure).

En la categoria de millor muntatge teatral també estan nominats Agost (TNC), La gata sobre la teulada de zinc calenta (Lliure/CDN), La presa (La Perla 29), Pedra de tartera (TNC) i Truca un inspector (Focus), mentre que els muntatges de petit format nominats són Cadira (S. Muntaner), Coses que dèiem avui (S. Beckett), El casament dels petits burgesos (Gataro), El petit Eiolf (S. Beckett) i In on It (Versus). La gala de lliurament se celebrarà el 22 de novembre (20.30 h) al Teatre Lliure, de Montjuïc. Les votacions es poden fer al lloc web www.premisbutaca.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona