cultura

Música per viure bé

La cantant Alba Bravo i el guitarrista i compositor Bernat de Ciurana són les cares més visibles del nou grup gironí de pop-rock La Bona Vida, que debuta amb un disc titulat La noia del far de l'est de Maine (Sunflowers Music). El CD, que s'ha masteritzat en un estudi de Zuric (Suïssa), es posarà a la venda dilluns vinent, a través d'algunes botigues gironines com ara Discos Coll i Moby Disk i també per internet, al web del grup, al preu de 15 euros.

“Ens diem La Bona Vida perquè ens agrada viure bé”, explica Bernat de Ciurana, que ara fa dos anys va publicar un disc en solitari, titulat Mentre miràvem el mar. “En aquell moment, la intenció ja era muntar un grup, però com que no va poder ser ho vaig fer com a solista”, afirma De Ciurana, que remarca que la coincidència amb el grup donostiarra La Buena Vida no ha estat premeditada. Bernat de Ciurana fa un any que treballa en aquest projecte, que ja ha tingut tres cantants diferents, però que finalment ha trobat en Alba Bravo la veu idònia per gravar aquestes dotze cançons en català, amb alguns tocs de country, indie-pop i cançó d'autor i títols com ara T'estimo... si és que et serveix d'alguna cosa, Ara que no hi ets –dedicada a Carles Sabater–, Una nit de tardor a Nova York i el tema que dóna nom al disc i que serà també el primer single, difós a través de Myspace i Youtube. En la gravació també han participat Marc Martí (guitarra), Josep Lluís Marquès (guitarra i dobro), Dani Ferrer (piano i teclats), Àlex González (bateria) i Gonçal Planes (baix).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona