cultura

El MIM de Sueca reuneix els grans noms de l'escena europea del teatre gestual

Amb el lema de “One man show/one women show”, la Mostra presentarà, entre els dies 12 i 16 de setembre, catorze propostes d'art en viu per a tots els públics

La 23é edició de la Mostra Internacional de MIM de Sueca reunirà els grans noms de l'escena europea del teatre gestual, del 12 al 16 de setembre, segons han indicat els organitzadors en un comunicat.

Amb el lema de “One man show/one women show”, la Mostra presentarà catorze propostes d'art en viu per a tots els públics que transiten entre la novetat absoluta i espectacles que duen més d'una dècada de gira i èxits per tot el món. La classe magistral de la prestigiosa clown suïssa Gardi Hutter obrirà aquesta nova aventura teatral.

El director del festival, Abel Guarinos, ha explicat que, per una banda, es tracta de treballs unipersonals, amb l'actor-autor sol en l'escenari i, per l'altra, s'hi podrà gaudir d'espectacles concebuts per un únic creatiu que alhora marca la seua pròpia companyia amb un estil i empremta inconfusibles.

La Mostra Internacional de Mim compagina enguany en la seua programació la presència d'espectacles mítics, alguns dels quals fa més de deu anys que cullen èxits arreu del món, encara que aquesta serà la seua presentació per primera vegada al territori valencià, amb novetats recentment estrenades en festivals espanyols o estrenes absolutes de formacions recents a les quals el MIM dóna cobertura.

Les arts plàstiques i les escèniques es fusionen un any més en el recinte de la sala d'exposicions Els Porxets, de Sueca. En aquesta edició seran Les Mitocondria les que sorprendran amb un treball d'art comunitari i moviment emmarcat en l'exposició i el taller Midriasi-Caixes habitades.

Amb la intenció d'allargar les nits del MIM amb teatre i festa, el ja tradicional Of-MIM, presenta aquesta edició un programa eclèctic protagonitzat per companyies com ara Juja Teatre, La Colla de Yolanda, Kèns d'Amör Projèct, Sit Down Manolito o el mag Dario Piera, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.