Teatre

S'aixeca. el. teló

Cosmètica salvatge
Una adaptació de la novel·la homònima d'Amélie Nothomb. Amb un acurat espai sonor i unes bones interpretacions, el comercial que espera l'avió es transforma en un ésser reprovable que ha amagat, fins llavors, la seva part més fosca. Per què? Pot ser fortuït que faci 10 anys de l'assassinat de la seva dona per un presumpte lladre? Xavier Ripoll és el comercial mentre que Lluís Soler interpreta un personatge particular i empàtic per la seva claredat: no té remordiments. Fa que a l'altre se li despertin, però.
Cosmètica de l'enemic
Amélie Nothomb
Adaptació: Pablo Ley
Direcció: Magda Puyo
Intèrprets: Xavier Ripoll i Lluís Soler
Lloc i data: Fins al 24 de febrer, a la Sala Muntaner
Perdre les paraules
Si hi ha alguna cosa molt dolorosa per a una autora d'un diccionari rigorós com el de María Moliner és perdre el poder de la paraula. Una malaltia li va manllevar el que més estimava. Recorda el moviment d'aquell escultor invàlid, interpretat per Josep Maria Flotats, d'El dret a decidir. Ella i el seu entorn, però, patiran la seva lenta degradació. Vicky Peña protagonitza aquesta mena de biopic trist i sensible, construït a manera un pèl antiga, que l'allunya de l'espectador. Hi pot haver més emoció que la que es veu a escena.
el diccionario
Manuel Calzada Pérez
Direcció: José Carlos Plaza
Intèrprets: Vicky Peña, Helio Pedregal i Lander Iglesias
Lloc i data: Fins al 10 de febrer, al Teatre Romea
D'un en un, o de dos en dos
El DanSAT programa per aquest cap de setmana dos programes ben diferents. Avui es tanca el cicle de solos que presenten les mateixes coreògrafes: Mireia de Querol amb I tots els altres (3r Premi Coreogràfic al Baltic Movement Contest a Gdansk, Polònia, 2011); la coreana Howool Baek presentarà un solo en el que mans i peus, Nothing for body; i Roser López Espinosa, The lizard's skin, a punt de debutar al Mercat de les Flors. Dissabte i diumenge serà el torn de duets amb Carles Casallachs (Por sal y samba), que obliga l'espectador a fer de voyeur en una demostració de pràctiques sensuals o sadomasoquistes, i que ha voltat per Alemanya, Itàlia i el Regne Unit; el libanès resident a La Caldera Guy Nader, (guanyador del 1r premi de la categoria de Solos a Masdanza 2010) que amb Maria Campos balla Zenith; i la companyia txeca de Lenka Vagnerova, amb Mah Hunt (guanyador del premi del públic a Czech Dance Platform 2011), una peça espectacular que estudia l'equilibri entre el caçador i la presa de l'ànima humana.
Solos.3
DanSAT!
Intèrprets: Mireia Querol, Howool Baek i Roser López
Lloc i data: Avui, última sessió (21h) al SAT! Dissabte i diumenge, tres sessions de duets
CURS DE MÀGIA, DE 8 A 11 ANYS
El Rei de la Màgia
Lloc i data: A partir del 2 de febrer a El Rei de la Màgia.
Preu: 130 euros (inclou apunts i materials de cada sessió)
Límit de places: 12
Quatre sessions diferents amb un contingut lúdic i pedagògic impartit per Rosa M. Llop. Actriu principal de la llegendària companyia que des de fa 27 anys promociona la màgia teatral.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda