Teatre

S'AIXECA. EL. TELÓ / j.b

Teatre entre llibres
Un diàleg amb una sola veu. Signatura 400 és una novel·la que narra el discurs d'una bibliotecària que ha capficat la seva vida en els llibres. Dues hores abans d'obrir, es troba amb un usuari que s'ha quedat adormit en una sala. En la versió catalana (el format literari del monòleg ha permès fer altres versions d'aquest llibre que ja és de culte) s'ha incorporat l'usuari silenciós. El seu treball és escoltar durant els 70 minuts del muntatge. Mostra pensaments i emocions només amb la seva actitud corporal. Un treball que es fonamenta sobre el discurs d'una bibliotecària singular.
LA SIGNATURA 400
De Sophie Divry (traducció de Lluïsa Mallol)
Direcció: Joan Peris
Intèrprets: Lluïsa Mallol i Joan Gibert
Lloc i dia: Al Círcol Maldà fins al 10 de març.
Circ en un vendaval
L'espectacle Eoloh! és un circ que va més enllà del que és convencional: és, a més, un regal per als sentits en què ens envolten les coreografies aèries, amb els efectes especials de neu, aigua, foc, el vent de Eoloh i una gran projecció de vídeo. L'elenc és una petita torre de Babel on conviuen artistes de l'Argentina, Mèxic, el Kazakhstan, el Canadà, els Estats Units, Ucraïna, Etiòpia, Mongòlia, França, Austràlia, Rússia i l'Estat espanyol.
EOLOH
Circ contemporani internacional
Lloc i dia: A Barts (l'antic Artèria Paral·lel), des del dimecres 27 de febrer fins al dimarts 5 de març.
Dansa al palmell de la mà
Next és una coproducció del CAET-Centre d'Arts Escèniques de Terrassa i Àngels Margarit/cia. Mudances, una peça composta per solos, duets i trios d'Isabel López, Koldo Arostegui i Lourdes Solà, tres intèrprets que exploren la comunicació física entre les persones en una situació de partitura improvisada. Entre altres elements, la mà es converteix en una eina de comunicació important i un motiu entorn del qual es desenvolupen diferents duets i trios. La mà humana és una eina d'una tecnologia sofisticada en comunicació directa amb el cervell. A Next, la mà i tocar estableixen una infinitat de signes que serveixen als seus intèrprets per interactuar.
NEXT
Mudances
Lloc i dia: Al Sant Andreu Teatre (Neopàtria, 54), fins diumenge.
Caixaescena
Trobades teatrals per a joves
Des d'avui i fins diumenge, l'Obra Social La Caixa convoca un taller escènic a Tiana per als mestres de les escoles, que podran desenvolupar un programa amb els alumnes. El teatre és una veritable metàfora educativa que permet incidir en les persones i cohesionar el treball de grup per tal d'afavorir el desenvolupament cultural. A la foto, una funció del 2007 amb alumnes de Llagostera versionant Romeu i Julieta


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència

crònica

Una sola música que tothom balla com vol