cultura

Visita a Catí

L'ESTORA

Visitar Catí ens ofereix la possibilitat de conèixer una de les llotges més rellevants del nostre país, així com un conjunt encisador, per això dins de les activitats que impulsem des de l'Associació d'Amics del casc Antic de Vilafamés.

No podíem faltar a la visita i més, quan estem a les vespres d'unes importants obres de recuperació, les quals permetran descobrir detalls del conjunt del edifici del vell ajuntament i poder gaudir millor del seu valor patrimonial. Poguérem, igualment, visitar l'Església parroquial, esplèndida simbiosi de romànic i gòtic, amb el famós retaule de Jacomart.

L' excursió va permetre apreciar la gran quantitat de restes arquitectòniques present a tota la població, així com també, d'altres elements, com van estar l' ermita de Santa Anna i el Balneari de la Font de l'Avellà, les dos amb mostres significatives del gòtic, renaixement i barroc. Per cert cal remarcar que, també a la capella del balneari s'estan restaurant les pintures murals.

De nou constatem els valors culturals o patrimonial que tenim, la necessitat de la seua atenció per part dels poders públics, i de la seua visita cultural documentada. Esperem tornar per veure el resultat de la intervenció a fer, que sens dubte farà encara més atractiva l'Antiga Llotja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA
música

Lecocq debuta amb ‘Sous la glace / Sota el gel’, un manifest bilingüe contra la superficialitat

la bisbal d’empordà
Crítica
música

Blau de Colònia

GIRONA
calonge

L’Orquestra Di-versiones encapçala el cartell del tercer OncoMusic Fest

calonge

Llum verda a la nova biblioteca central pendent de trobar el finançament de 13,9 milions

SANT CUGAT DEL VALLÈS
TEATRE

El TNC aborda la crítica al sistema judicial amb ’Els criminals’

BARCELONA
Cultura

Adeu a Lorena Velázquez, la reina del cinema fantàstic

novetat editorial

Laurent Binet presenta una novel·la epistolar i detectivesca

Barcelona