Teatre

agenda. d'autor / j.b

Llegenda de Sant Martí de Tous
La programació d'enguany manté com a eix central les llegendes de tot Catalunya tot i que aprofita totes les llegendes del municipi Sant Martí de Tous, que els acull cada primer cap de setmana de juliol des del 2010. La proposta s'adreça a tots els públics. L'apagada del misteri, que canvia la llum del carrer per més de 6.000 espelmes, culmina a la plaça Major, als peus del castell, amb una cremada popular de pors i neguits dins la Caldera de Tous. L'actor Fermí Fernández és el convidat a cloure aquesta apagada del misteri.
IV FESTIVAL DE LLEGENDES DE CATALUNYA
Associació cultural és llegenda
Direcció: Nídia Tusal i Sergi Vallès
Lloc i dia: Pels racons de Sant Martí de Tous, des d'avui i fins diumenge al migdia.
Salvador Espriu a la fresca
Aquesta vegada és Salvador Espriu el detonant de la sessió que Tramateatre va engegar ahir a Sant Cugat del Vallès. Encara farà dues sessions més, l'11 i el 18 de juliol. Es tracta d'un cabaret literari amb dramatúrgia i direcció de Dolors Vilarasau a partir de textos narratius de Salvador Espriu. Es tracta d'una nova companyia, Les Sineres, formada per sis dones amb la finalitat de crear aquest espectacle teatral que després portaran per altres poblacions de Catalunya i que disposa del suport de l'Any Espriu 2013 i amb cançons amb lletra de Xavier Bru de Sala i música de Bárbara Granados.
LECTURES A LA FRESCA
Tramateatre
Direcció: Dolors Vilarasau
Lloc i dies: Plaça Barcelona, 11 i 18 de juliol.
De Twitter i l'amistat
La dramatúrgia trenca el tòpic que les xarxes socials trenquen les relacions d'amistat, L'obra mateix arrenca d'un comentari escrit en forma de twit. L'amistat és un concepte idealitzat, analitzat i alhora inexplicable. Per què connectem amb una persona en concret? Què fa que ens apropem a un semidesconegut un dia i acabem explicant-li totes les nostres misèries? Però, més enllà de com comença l'amistat, quin és el fràgil equilibri que fa que aquella relació es mantingui al llarg dels anys i no es trenqui?
EQUILIBRISTES
Roger M. Puig i Mireia Izard
Direcció: Roger M. Puig i Mireia Izard
Intèrprets: Sergi Cervera, Núria Deulofeu I Ester Piera
Lloc i dia: A la Nau Ivanow, només fins diumenge.
EL TEATRE PREN LA PARAULA
BIT al Grec
Reflexió sobre com ha d'abordar el teatre la nova realitat social per ser dinamitzador en aquest nou paradigma global. Invitació a debatre d'arts escèniques neòfits amb discurs i artistes de referència.
Lloc i dia: Auditori Institut del Teatre, dijous (18.30) amb l'escriptor Juan Villoro i el director escènic Andrés Lima. Tema: “Els límits del teatre: orígens dels relats” Lloc i dia: Auditori Institut del Teatre, dijous (20.00) amb el periodista iranià Abdolereza Tajik i el dramaturg José Sanchis Sinisterra. Tema: “Teatre i llibertats”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona

Byron: boig, dolent i perillós

Barcelona