cultura

cinema

Últims dies per enviar curts a l'Acocollona't

Ja falta menys per a una nova edició de l'Acocollona't 2013, la III Setmana de Cinema Fantàstic i de Terror de Girona, que tindrà lloc del 29 d'octubre al 3 de novembre. I per tant, s'esgota el temps per presentar abans de termini els curtmetratges que volen aspirar a guanyar el concurs. El dilluns 30 de setembre és l'últim dia.

Abans de presentar el programa, ja s'ha anunciat a través de les xarxes socials que el festival creix i es diversifica per diferents equipaments públics i privats de la ciutat. A més del Cinema Truffaut i el Museu del Cinema, ara s'hi suma els Albéniz Plaça. A més de les habituals sessions de curtmetratges del concurs i de les sessions de revivals de clàssics del gènere s'està gestant la II Zombie Walk, que es preveu tan o més multitudinària que la primera, en què centenars de figurants van desfilar des de les escales de la Catedral fins al centre de la ciutat tot demostrant que sí, que Girona és una ciutat de morts vivents.

Entre les novetats hi ha un concurs titulat El terror segons..., on es convida tots aquells qui ho vulguin a enviar un vídeo d'un màxim de 40 segons que reflecteixi la seva visió personal sobre el gènere del terror. Cal enviar-ho abans del 20 d'octubre al correu electrònic [email protected].

Per la seva banda, el pòster d'aquesta tercera edició, obra novament de Paco Cavero, ja circula per internet. Aquesta vegada l'emblema del certamen, la mítica Cocollona, esdevé tan o més letal ni que sigui reconvertida en una joguina de plàstic per al bany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona