cultura

“Mésdemil” fa a l'octubre cinc anys de camí en favor de la música en valencià

El 5 d'octubre s'ha previst un gran concert a l'Auditori Municipal de Benissanó

“Mésdemil” és un segell discogràfic valencià, amb seu a Benaguasil (Camp de Túria) que va nàixer l'any 2008 quan Andreu Laguarda (músic i tècnic de so) va decidir embarcar-se en l'aventura de muntar-se un estudi de gravació a casa i començar a editar discos i a fer manegement de grups.

Des d'aleshores, molta gent ha passat per la casa, fins a conformar-se l'equip actual, amb Andreu Laguarda (so i producció), Tubal Perales (imatge, disseny web i vídeo), Carme Laguarda (comunicació) i Ivan Tamarit, Andreu Hernández i Carmen Navarro (so i llums directes).

“Mésdemil” ja no es dedica sols al management i ha centrat la seua activitat en la gravació i edició discogràfiques. És un segell independent i alternatiu que edita tant els treballs que han estat creats als seus estudis com altres que creuen interessants i als quals volen donar suport. I quan es parla d'editar es refereixen a que se n'ocupem de tot el procés: des de la gravació a la fabricació dels CDs, passant pel seu disseny i promoció.

Són un segell jove, que aposta pels grups emergents i per la diversificació, intentant no centrar-se en cap estil ni en cap llengua en concret, si bé és veritat que la majoria de grups que han editat canten en valencià, però és la qualitat, l'originalitat i l'energia dels grups, el que prima per damunt de tot.

En aquests cinc anys d'història han editat gairebé 70 referències de grups d'estils molt variats. Ara mateix es poden escoltar i descarregar tots els discos al Bandcamp: www.mesdemil.bandcamp.com

Amb motiu d'aquesta celebració, s'ha previst una festa de 5é aniversari, que tindrà lloc el dia 5 d'octubre de 2013 a partir de les 23h a l'Amfiteatre de Benissanó (Camp de Túria).

En aquesta ocasió tan especial, quatre grups “Mésdemil” presentaran els seus nous treballs: Jerga Lírica (Llíria), Make Some Are Us (Riba-Roja), El Trineu Tanoka (Benissanó) i Pepet i marieta (Benicarló-Ulldecona).

L'entrada costarà 5€ i es comprarà a taquilla directament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú
TEATRE

El Poliorama reivindica Gómez de la Serna i Valle-Inclán amb un cabaret

BARCELONA