Teatre

s'aixeca. el. teló / j.b

Ullate celebra els 25 anys
Víctor Ullate fa un repàs dels seus 25 anys d'artista amb un muntatge que aplega quatre peces pròpies entrellaçades. L'estrena de la temporada és Bolero (amb música de Ravel), amb què reflexiona sobre la dicotomia entre la feminitat i la masculinitat i en què ret homenatge al canvi en la concepció de la dansa femenina. El programa es completa amb Seguiriya (2000), que fusiona contemporània i flamenc; Tres, amb una investigació sobre l'harmonia dels passos entre tres ballarins, i Après toi, un record per al seu mestre Maurice Béjart.
Bolero, Seguiriya, Tres, Après Toi
Víctor Ullate Ballet
Coreògraf: Víctor Ullate
Lloc i dies: Teatre Victòria, des de dimarts i només fins diumenge.
Grècia, a la Nau Ivanow
La Berta és guia turística d'una agència de viatges que organitza circuits per països en guerra. Cada dia porta el seu grup de turistes (el públic) a una casa abandonada i castigada per les bombes per gaudir de la primera atracció del dia. A poc a poc, descobrim que el que estem a punt de presenciar és un franctirador que dispara contra la seva víctima, tot i que des de l'agència comuniquen a la Berta que avui haurà de ser ella qui ho faci. La Nau Ivanow és el marc d'aquest espectacle, que s'interpreta en grec i se sobretitula en català. El director participarà en una tertúlia després del muntatge de demà.
LA FINESTRA
Teatro Pasión
Direcció: Mijalis Palilis
Lloc i dies: Nau Ivanow. Dissabte (21 h) Diumenge (19 h)
El somni tronat d'Eurovisió
De quan somiava és la història tragicòmica d'una actriu soltera aturada a qui no truquen ni per feina. L'obra, que fa més que una picada d'ullet a l'univers excessiu de l'argentí Copi, es va estrenar a l'Atriumlab a finals de la temporada passada. La protagonista, que a escena la interpreten les quatre actrius –que es passen el personatge–, només troba el consol en les suades cançons d'Eurovisió, un món kitsch, fals i nostàlgic que esdevé còmic i una mica sòrdid. El repartiment varia depenent de les funcions, com es reculla la fitxa artística.
DE QUAN SOMIAVA
JORDI PRAT I COLL
Intèrprets: Màrcia Cisteró/Tilda Espluga, Berta Giraut, Sara Espígul/Mireia Piferrer i Fiona Rycroft.
Lloc i dies: A l'Espai Lliure (Montjuïc), des del 9 fins al 27 d'octubre.
TITELLES I CIUTATS
Born CC
Pulcinella, de Gaspare Nasuto, engega el cicle Titelles i ciutats, que cada mes portarà una tradició de titelles d'una ciutat europea. Abans de l'espectacle, Toni Rumbau presentarà al Bornet el Putxinel·li,de la Ciutat del Born, que serà l'encarregat de presentar totes les sessions.
Lloc i dies: Dissabte (18 h) i diumenge (12 h) Sala Moragas


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.