cultura

Banyeres de Mariola ha acollit una reunió de la Ruta dels Castells del Vinalopó

L'objectiu és crear un producte turístic cultural a la Costa Blanca

Banyeres de Mariola ha acollit en el matí del dijous 14 de novembre al Museu Valencià del Paper la celebració de una reunió de tècnics de la denominada Ruta dels Castells del Vinalopó amb la finalitat de crear i fomentar una experiència pilot amb la creació d'un producte turístic cultural vàlid a la província d'Alacant. La ruta comprén, de Nord a Sud, els castells i poblacions de Banyeres de Mariola, Biar, Villena, Castalla, Sax, Petrer, Elda, Novelda, Elx i Santa Pola.

Rosario Navalón, de la Universitat d'Alacant, directora del projecte ha indicat que enguany les reunions d'aquest col·lectiu s'han centrat en el desenvolupament del “Pla de valoració turística del patrimoni cultural de la demarcació d'Alacant”, mitjançant visites pilot a les distintes poblacions per conèixer i experimentar les possibles rutes amb la fi de crear productes turístics reals, així com reunions de treball per a concretar les accions a realitzar.

La Ruta dels Castells del Vinalopó sorgix per mitjà d'un conveni que van firmar en 2012 la Universitat d'Alacant i el Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, dependent de la Diputació d'Alacant, amb l'objectiu de crear un producte turístic cultural en la Costa Blanca, i en el que la Ruta dels Castells, com a primera experiència pilot, servira de model de promoció i gestió per a desenvolupar futurs projectes de turisme cultural com ara el Turisme Industrial i l'ArqueoTurisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia