cultura

Corominas exposa al Casal del Perruquer

L'artista hi mostra alguns quadres de gran format de diverses èpoques

Davant per davant de casa seva i a pocs mestres de la plaça de la Catedral i de la Casa Pastors –on la seva Natura morta en moviment (1991) forma part de l'exposició col·lectiva Color latent–, Quim Corominas (Sarrià de Ter, 1951) exposa durant els dies de Girona, Temps de Flors una selecció de pintures de gran format al Casal del Perruquer –actual seu del Gremi de Perruquers de la Província de Girona–, situat en el número 18 del carrer de la Força.

És la primera vegada que, en la seva llarga trajectòria, Quim Corominas exposa la seva obra en el context de Temps de flors, al marge de les aportacions que hi havia fet com a professor de l'Escola Municipal d'Art. Per a aquesta exposició al Casal del Perruquer, Corominas ha triat algunes obres de gran format, algunes dels anys vuitanta i altres de més actuals, que no amaguen les parets centenàries de l'antiga casa jueva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia