cultura

Els cors gironins recorden el 1714, a la Jonquera

Un vintena de formacions van actuar ahir en el concert ‘Cantem en llibertat', de l'Agrupació Coral de les Comarques Gironines

Es repetirà el dia 22 a Girona

L'Empordà, El cant dels ocells i Què volen aquesta gent són algunes de les peces musicals que van interpretar ahir a la tarda, al poliesportiu de la Jonquera, les 22 formacions corals que van participar en l'espectacle Cantem en llibertat, organitzat per l'Agrupació Coral de les Comarques Gironines per commemorar el tricentenari dels fets del 1714. El concert, dirigit per Francesc d'Assís Pagès, arribarà a Girona el 22 de juny.

Veus Amigues, Orfeó Jonquerenc, Les Veus del Cric, Filharmonia, El Gínjol, Les Estunes, Les Veus del Fluvià, Bell Ressò, Veus de l'Estany, Preludi, Puigsacalm, Orfeó de l'Empordà, Cantaires de Sarrià, Josep Ruhí, El Progrés, Mestre Sirés, Palandriu, Vol d'Oreneta, Cantaires de Caldes, Retorn Planenc, el cor Montjuïc i la coral Santa Eugènia van participar en aquest espectacle, plantejat com un viatge per la història de Catalunya, juntament amb el grup Els Groullers, la colla Mans Amigues, el narrador David Planas i el pianista Marc Mas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia