Música

cap roig

jordi camps

Les estrelles, als Jardins

Aquest any, sí. Sir Elton John actuarà a Cap Roig. Afectat per un atac d'apendicitis que li va impedir oferir el concert inaugural de l'any passat, el pianista i cantant anglès obrirà el festival empordanès amb un recital que forma part de la gira de presentació del seu últim disc, The diving board (2013), i en què segur que no hi faltaran alguns dels seus èxits. Una actuació que il·luminarà el camí a la resta de grans estrelles que formen el programa d'aquest festival que disposa del marc incomparable dels Jardins de Cap Roig.

Al cartell, seguint la línia històrica del festival –és a dir, amb primeres espases internacionals, artistes estatals de pop multivendes, alguns grups capdavanters del nou pop català i, també, espectacles per a un públic familiar–, hi apareixen altres grans noms, com són, entre d'altres, el canadenc Brian Adams, el duo britànic Pet Shop Boys, la banda de rock alternatiu Placebo o l'anglès James Blunt. Noms capitals que permeten oblidar l'absència a darrera hora de Robert Plant, que finalment no podrà actuar tal com s'havia anunciat.

Pel que fa als grups de casa nostra, que cada cop rivalitzen més amb els artistes internacionals quant a popularitat, enguany hi haurà les actuacions d'Els Amics de les Arts, La Iaia, Els Pets, Sergio Dalma –que oferirà dos concerts, l'11 i el 14 d'agost–, i els cors Geriona i Deudeveu. De l'Estat espanyol, tampoc no hi faltaran figures i grups de pes, encapçalats per Hombres G, David Bisbal, Duncan Dhu, Dani Martín, Luz Casal i Antonio Orozco.

El públic familiar, que tan bé va respondre l'any passat en les tres actuacions infantils que es van oferir, enguany també té dues bones opcions on portar els més petits: Super3 El Musical (11, 12 i 13 de juliol) i Geronimo Stilton en concert (26 de juliol).

La gala de clausura serà a càrrec de la cantant d'òpera Barbara Hendricks i es donarà part de la recaptació de l'acte a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Superar, o almenys igualar, l'elevada assistència del 2013 –quasi un 98% d'ocupació, rècord històric– és tot un repte, però, amb aquest cartell, Cap Roig ho podrà complir fàcilment.

FESTIVAL DE CAP ROIG
Del 4 de juliol al 15 d'agost
www.caproigfestival. com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

Un incendi malmet part d’una exposició al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

salt
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós