Música

sons del món

j.C.L

La música ben regada de vi empordanès

Sons del Món, dels pioners en la combinació de música i gastronomia, vol ser més que mai el gran festival vinculat als vins de la DO Empordà. Música, vi, patrimoni i gastronomia són els quatre eixos bàsics de Sons del Món, però el vi va adquirint cada vegada més protagonisme en un festival subtitulat Vi & Music Empordà, que es farà durant els mesos de juliol i agost en espais monumentals de Vilabertran, Roses i Castelló d'Empúries.

Com a novetat d'aquest any, abans de cada concert es farà un tast de vins organitzat per un celler empordanès per a un màxim de 30 persones. També s'han previst dues soirées Vi & Music a la capella del convent de Santa Clara de Castelló. A Castelló, la sommelier gironina Laura Masramon hi presentarà els seus maridatges mentre sonen les versions que Laia Vehí i Jazz de Copes Trio han preparat d'alguns dels artistes del festival.

Musicalment, el programa està a l'altura dels vins, amb actuacions tan destacades com les que oferiran Sharon Corr –cantant i violinista irlandesa que va triomfar amb The Corrs– i que actuarà el 19 de juliol a la plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries. Al mateix espai, amb capacitat per a 450 persones, també hi actuarà Mishima, amb L'ànsia que cura, l'1 d'agost. A la plaça del Fort del conjunt monàstic de Vilabertran, aquest any hi haurà només un concert, el del Col·lectiu Eternity, és a dir, Quimi Portet, Sisa i Joan Miquel Oliver (Antònia Font), el 4 de juliol. Pel que fa a la Ciutadella de Roses, amb capacitat per a unes 2.200 persones, serà l'escenari de tres concerts: Els Amics de les Arts, el 12 de juliol; Deudeveu, cor guanyador del concurs Oh happy day!, que actuarà el 18 de juliol per a uns 750 espectadors, amb la col·laboració de la coral del Centre Escolar Empordà; i Niña Pastori, que cantarà el 26 de juliol. A més a més, dins el minicicle Música i Gastronomia Entre Vinyes, s'han programat actuacions en solitari de Joan Dausà i Caïm Riba a l'interior de dos cellers empordanesos, on també es podrà sopar.

SONS DEL MÓN
Del 19 de juny al 2 d'agost
www.sonsdelmon.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA