Teatre

agenda d'autor / j.b

Un repàs del ‘the best'
L'espectacle Lo mejor de Antonia San Juan és un viatge antològic als millors monòlegs que l'actriu ha interpretat durant els seus 20 anys de carrera. La noia Almodóvar garanteix diversió a les tres úniques funcions, amb un xou irrepetible. Antonia San Juan torna als escenaris amb energia renovada després de la seva actuació durant quatre temporades a la sèrie La que se avecina. Un discurs actualitzat guiarà el distret repàs dels èxits més destacats del seu primer espectacle l'any 2000.
LO MEJOR DE ANTONIA SAN JUAN
Antonia San Juan
Intèrpret: Antonia San Juan
Lloc i dies: Al Barts, d'avui i fins diumenge.
Barceló, sota la mirada de Fèlix Pons
Gao, Mali, l'any 1988. Miquel Barceló (Felanitx, Mallorca,1957) ha viatjat per primer cop a l'Àfrica. Una experiència que revitalitzarà la seva pintura i determinarà el seu futur. En aquesta ciutat a la vora del riu Níger, afectat per la disenteria, amb vòmits i febre, Barceló passa la nit delirant. En el seu malson africà recorre en piragua el Níger del seu inconscient. S'interroga sobre la seva identitat com a home i com artista, viatja en el temps a través del somni i dialoga amb els seus fantasmes: artistes de referència, amics morts o vius, ombres que el visiten invocades per l'espessa nit africana. Aquesta és la particular dramatúrgia de l'actor, director i artista plàstic Fèlix Pons. Un diàleg entre el conscient i l'inconscient, entre Àfrica i Occident, entre l'art i la vida. Rock, deliri i un gran llenç matèric mentre Barceló s'endinsa en els meandres de la nit.
BARCELÓ (3 PINTORS)
Arsènic Ars Studio
Lloc i dies: Demà (20 h) i diumenge (18.30 h), Atic22, c. Les Flors, 22.
Història, persuasió i sopar
El Circus Cabaret és una proposta pensada per a les vetllades de Nadal que s'ha allargat fins a l'estiu. És una combinació de sopar espectacle que ha aconseguit molt bona resposta. I és que l'èxit ha estat donar un aire de burlesque a la sala i completar amb un espectacle que alterna la cançó amb pianista en directe, les coreografies sensuals i els exercicis de circ amb una dramatúrgia simple i suggeridora alhora.
CIRCUS CABARET
Astoria
Direcció: Anna Carner
Intèrprets: Queralt Albinyana, Anna Casas, Laia Oliveras, Natalie Page, Claudio Rojas, Txus Eguílaz, Elai Sarasola, Constanza Álvarez, Pau Sanz, Sara Bernabeu, Marcos Sobreviela, Ana Soria, Claudio Nervi, Marcos Sobreviela Carmela Poch.
Lloc i dies: De dijous a dissabte, Astoria (París, 193). Fins al 12 de juliol.
PREMIS FAD
Foment de les Arts i el Disseny
Els premis FAD s'entreguen des del 1976 per reconèixer aquells projectes que es distingeixen per la seva innovació i la seva mirada diferent sobre el món de l'espectacle. La cerimònia tindrà dos presentadors molt especials, Joaquim Noguero i Josep Pedrals, que conduiran l'acte i presentaran els guardonats, i amb l'actuació de Carlos Santos (músic) i Xavi Castillo (actor). Tots els assistents veuran un tast dels espectacles i els treballs dels artistes premiats a través d'un audiovisual.
Lloc i dia: Auditori del Disseny Hub Barcelona dilluns a les 21 h, en el marc de la programació del FADfest.
MINIGREC
Festa d'inauguració
Els jardins del Grec acullen una festa per a tota la família on es podran conèixer les obres que es preparen en una festa en què també intervenen altres impulsors de l'espectacle, com el Club de Cultura TR3SC o l'associació Recomana, formada per periodistes i crítics escènics, principament.
Lloc i dia: Avui, de 5 a 8 del vespre, al Teatre Grec.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona