cultura

Sanjosex i Gaspard Royant, en la penúltima nit de Fires

La delicadesa clàssica de Patricia Petibon i els contundents ritmes sintètics de Jeff Mills van coincidir ahir a Girona

Love of Lesbian, demà a l'Auditori

La programació musical de Fires entra en la seva recta final amb propostes molt interessants: aquest vespre, Sanjosex tancarà la sèrie de concerts a la plaça de Sant Feliu, on presentarà el seu últim disc, Festival (21 h, gratuït), amb la seva banda habitual: Carles Sanjosé, veu i guitarra; Miquel Sospedra, baix; Pep Mula, bateria; Xarim Aresté, guitarres, i Eduard Font, bateria. Gairebé a continuació tindrà lloc a l'escenari de la Copa l'actuació de dues formacions franceses molt diferents: Pungle Lions, amb excomponents de La Phaze i un còctel de reggae, punk, soul i electrònica, i Gaspard Royant, un rocker de la vella escola amb una energia impressionant i una tendència natural al soul, que pot ser una de les grans sorpreses d'aquestes Fires de Sant Narcís.

La jornada d'ahir va tenir protagonistes tan diferents com ara la soprano francesa Patricia Petibon, que va actuar a la sala de cambra de l'Auditori, i el discjòquei i productor nord-americà Jeff Mills, que després de participar en una taula rodona organitzada per Eumes a La Mercè –sense accés per als reporters gràfics– va oferir una sessió a la Copa, on ha estat el gran reclam internacional d'aquest any. Demà, Love of Lesbian presentarà els seus Miralls i miratges a l'Auditori (21 h, 22 i 30 euros), i Zebda i Txarango tancaran la Copa.

Els zombis s'apoderen dels carrers

Un dels esdeveniments que s'està convertint en tradicional cada 31 d'octubre a la ciutat és la Zombie Walk, un dels actes estel·lars del festival Acocollona't. Enguany la tercera edició promet tornar a ser un èxit de convocatòria tenint en compte que la sessió de maquillatge per a grans i petits ja ha hagut de tancar les inscripcions. La concentració tindrà lloc a partir de les 19 h i la caminada dels morts vivents començarà a les 20 h des de les escales de la Catedral. Quan arribin la plaça Jordi de Sant Jordi (Cinemes Albèniz Plaça) s'entregaran els guardons als millors zombi, grup zombi, zombi original i zombi infantil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona