cultura

Joan Miquel Oliver tria Strenes per obrir la gira

Actuarà el 25 d'abril al Teatre Municipal de Girona

Les entrades ja són a la venda en el web del festival

El músic mallorquí Joan Miquel Oliver ha triat el festival Strenes de Girona per presentar per primera vegada en directe les cançons del seu tercer disc, encara sense títol, que serà també el primer que publicarà en solitari després del comiat d'Antònia Font, el grup que va liderar durant disset anys com a compositor i guitarrista. El concert d'Oliver a Strenes tindrà lloc el dissabte 25 d'abril al Teatre Municipal de Girona i les entrades ja són a la venda, en el web del festival, al preu de 17 euros.

Joan Miquel Oliver (Sóller, 1974) anirà acompanyat, durant la gira que començarà a Girona per només dos músics, en format de potent power trio: el teclista Jaume Manresa, també excombatent d'Antònia Font, i el vigatà Xarli Oliver, que no té cap parentesc amb Joan Miquel, però sí un llarg currículum, ja que va ser el primer bateria de Sau i, entre molts altres projectes, ha estat fidel acompanyant de Quimi Portet, també en el Col·lectiu Eternity, amb Sisa i l'Oliver mallorquí. De fet, la gira amb Portet i Sisa també va portar l'any passat Joan Miquel Oliver a Strenes. Oliver ha publicat en solitari els discos Surfistes en càmera lenta (2005) i Bombón mallorquín (2009), a més de diversos llibres, l'últim dels quals és Setembre, octubre i novembre (2014).

Fins ara Strenes ja havia avançat els concerts de la Companyia Elèctrica Dharma, el 10 d'abril, i Blaumut, l'11 d'abril.

Homenatge a Led Zeppelin, avui a Salt

Mentre Jimmy Page es dedica a mantenir vigent l'immens llegat discogràfic de Led Zeppelin amb tot un seguit d'edicions definitives –la més recent, Physical Graffiti, en el seu 40è aniversari–, la millor manera d'experimentar l'impacte de Led Zeppelin en directe és veure el grup britànic Letz Zep , considerat un dels millors tributs a la banda de Page, Robert Plant, John Paul Jones i John Bonham, pares putatius del hard rock, el heavy metal i les seves infinites derivacions.

Letz Zep actuarà aquesta nit a la sala La Mirona de Salt (22.30 h, 20 i 25 euros), en el cicle de bandes d'homenatge Cover Me! Letz Zep està format per Billy Kulke, un cantant de Liverpool que té una semblança més que raonable amb Robert Plant; el guitarrista Andy Gray, el baixista i teclista Shaun Herd i el bateria Simon Jeffrey, reproduint amb fidelitat la formació original del dirigible de plom, per interpretar tots els seus clàssics, des de Whole lotta love fins a Stairway to Heaven.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES