cultura

Concert de Sant Jordi amb un homentage a Joan Pau Giné

Aquest dissabte al Teatre municipal de Perpinyà, sis grups representant els Països catalans retran homenatge al mític cantant i autor nord-català

L'associació Adiu ça va? dels amics de Joan Pau Giné, el Col·lectiu Joan Pau Giné dels Angelets de la Terra i la Vila de Perpinyà presenten el concert Canten Giné de la Sant Jordi 2015 al Teatre Municipal de Perpinyà aquest dissabte 25 d'abril a les 21h. Aquest concert forma part de l'homenatge dels Països Catalans al cantant rossellonès Joan Pau Giné.

Canten Giné és una realització única en la història de la cançó catalana amb 92 grups d'arreu dels Països Catalans (Principat de Catalunya, Catalunya Nord, Andorra, Franja de Ponent, País Valencià, Illes Balears i Alguer) que van versionar la totalitat del repertori del cantautor. Un llibre-disc amb 4 CDs va ser publicat l'any passat.

Aquest increïble conjunt de grups i cantants donen un nou toc a la poesia del cantant de Bages del Rosselló amb estils diferents com rock, rumba, blues, reggae, punk, salsa, ...

Canten Giné va ser aclamat per la premsa especialitzada com una catedral musical, un incomparable homenatge nacional a un mite de la cançó catalana (Enderrock, juny de 2014).

Amb motiu de Sant Jordi 2015 a Perpinyà, Canten Giné presenta aquest dissabte un nou conjunt de 6 grups: l'esperit rock clàssic de Madretomasa (Andorra), l'univers íntim, oníric i reivindicatiu d'Aandreu Valor (País Valencià), la Patxanga carinyosa de Bonobos (Osona) entre el funk, el reggae i el pop (millor grup revelació 2015 dels Premis Enderrock), l'incomparable univers poètic, musical i vocal de Dídac Rocher (Maresme), la tendresa i força, entre rock i folk de Patch (Barcelonès), el més bonic blues català amb Blues de Picolat (Rosselló) que representarà la Catalunya-Nord.

En aquest concert, cada grup interpretarà quatre cançons, entre les quals dues d'en Joan Pau Giné i dues del seu propi repertori.

Preu únic de 15 euros.

Informacions/Reserves: Servei d'Afers Catalans: 04 68 62 38 82



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE