cultura

El càsting de ‘Joc de Trons' serà els dies 29 i 30 de juny a la Fira de Girona

Hi poden participar persones d'entre 18 i 65 anys que no portin tatuatges

L'empresa limitarà la inscripció a només 1.200 homes i 1.200 dones

El càsting de Joc de Trons serà aquest dilluns i dimarts, 29 i 30 de juny, a la Fira de Girona. Així ho ha donat a conèixer aquest dissabte al matí l'Ajuntament de Girona a través d'una piulada a Twitter amb el document de l'empresa responsable del procés de selecció, la productora Madexpor Internacional.

Segons el comunicat de la companyia, hi poden participar homes i dones d'entre 18 i 65 anys “de totes les races” i que no portin tatuatges. L'empresa també detalla que tindran preferència les persones primes, els “homes amb bones condicions físiques (no culturistes)”, els homes amb els cabells “curts, mitjans o llargs” i les dones amb els cabells “llargs”, i la “gent local de Girona i voltants”.

Respecte al cabell, la convocatòria també especifica que no seran admeses les persones amb “pentinats moderns” o que portin els cabells de color “verd, vermell, violeta, blau, rosa o amb metxes californianes”. A més, adverteix que els homes han d'estar disposats a “deixar-se créixer o tallar” el bigoti o la barba.

Segons l'empresa, “tots els assistents han de portar pantalons curts i màniga curta perquè puguem veure els seus braços i cames”. A més, han d'estar disponibles “entre el 3 i el 18 de setembre, ambdós inclosos”. A més, l'empresa especifica que els dies de rodatge “variaran en funció de les seves característiques” i que els dies de treball “seran molt llargs” perquè caldrà passar per “maquillatge, vestuari i perruqueria”.

1.200 homes i 1.200 dones

Davant la previsió que el càsting sigui multitudinari, l'empresa limitarà la inscripció a només 1.200 homes i 1.200 dones. Per apuntar-s'hi caldrà anar a la Fira de Girona dilluns al matí, amb el DNI i el número de la seguretat social, i cal tenir “el permís de treball en regla”. Les persones seleccionades cobraran “50 euros nets en nòmina” per cada dia de rodatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona