cultura

La 16a Nit d'Il·lusió portarà sis números internacionals de màgia a Santa Cristina

El 14 d'agost, l'Espai Ridaura serà l'escenari de l'únic festival de màgia de l'estiu gironí

Queden ja poques entrades per a l'espectacle conduït per Xevi

Un any més la Nit d'Il·lusió tornarà a omplir de màgia la sala polivalent de l'Espai Ridaura, de Santa Cristina d'Aro. La 16a edició del festival, que tindrà lloc el 14 d'agost (22.30 h, 20 euros), està organitzada per Mans Màgiques del Món, l'associació internacional d'amics de la màgia que l'il·lusionista Xevi dirigeix des de Santa Cristina. Les entrades es poden adquirir a l'oficina de turisme de Santa Cristina d'Aro, on ja queden molt poques localitats a la venda.

L'espectacle és apte per a tots els públics i en les quinze anteriors edicions ha reunit alguns dels millors il·lusionistes internacionals, especialistes en tot tipus de disciplines màgiques. El festival d'enguany no es quedarà enrere, ja que Xevi ha preparat un cartell amb sis artistes de renom mundial.

La paraula creativitat defineix el mag Adrián Soler, que després de triomfar en escenaris i programes de televisió d'arreu d'Àsia, Europa i Estats Units presentarà el seu transformisme característic a terres empordaneses. Molt sol·licitats i presents en els festivals de màgia més importants, la parella d'il·lusionistes Aurélia Tango arribarà des de França per protagonitzar un número de manipulació i ball molt elegant.

El sorprenent xou de la companyia francesa formada per Erick Lantin i Valérie serà una de les actuacions destacades. I és que els guanyadors del Mandrake d'Or 2015 a París vindran directament de la seva gira a la Xina per protagonitzar un xou de grans il·lusions. Un altre dels caps de cartell serà el premiat i imitat Jérôme Murat, que després de diversos intents de portar-lo a la Nit d'Il·lusió, aquest 2015 ha confirmat la seva assistència, acompanyat de la seva peculiar estàtua.

Des de Cadis, el mag Magnolo aportarà la varietat del cartell, a través d'un número original i participatiu, que permetrà el contacte directe amb l'espectador. Finalment, Sébastien Dethise unirà la màgia i els malabars de manera molt subtil i oferirà un xou innovador amb coloms i boles, molt premiat arreu d'Europa. Totes aquestes actuacions seran presentades per Xevi, que amb el seu humor màgic tan característic amenitzarà la vetllada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA