cultura

El Singlot apostarà el 2016 per les estrenes i l'expansió

El festival d'humor que organitza El Terrat dins del Festival de la Porta Ferrada va acabar ahir amb un important èxit de públic

Estudien portar també el festival a una altra localitat de l'Estat

El Singlot Festival, la gran aposta humorística de la productora El Terrat dins del Festival de la Porta Ferrada, va acabar ahir a Sant Feliu de Guíxols. L'èxit del Singlot, que ha omplert diversos escenaris de la localitat baixempordanesa amb alguns dels millors còmics del moment, motiva els organitzadors per donar-li continuïtat, amb nous projectes. Aquest any no hi ha hagut cap estrena, però sí que està previst que l'estiu vinent es vegin a Sant Feliu per primera vegada alguns dels espectacles que aquests dies han estat protagonistes de les jornades professionals del Singlot, que també vol ser un punt de trobada entre creadors i programadors. A més, ja s'està estudiant la possibilitat que el Singlot pugui exportar la seva fórmula l'any vinent a una altra localitat de l'Estat espanyol, sense abandonar en cap cas Sant Feliu de Guíxols. Durant els quatre dies del festival s'ha pogut veure Leo Bassi en acció a l'escenari, però també oferint un seminari, a l'ombra d'un gran arbre del pati de l'escola de música. Andreu Buenafuente i Edu Galán (Mongolia), Berto Romero i, ahir com a cloenda, Faemino y Cansado han triomfat a l'Espai Port, com ho van fer dissabte Els Joglars al Teatre Auditori. I l'humor s'ha portat també a la platja, al Xiringuito Singlot, amb el rei Toni Albà i Manu Górriz, en una autèntica invasió de còmics d'alt nivell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia