cultura

Més de vuit mil visitants impulsen el Fashion Weekend

La segona edició ha estat un èxit en tots els sentits i els organitzadors diuen que encaren un futur molt optimista

El lema de la segona edició del Costa Brava Fashion Weekend era Dream big, amb la voluntat manifesta de potenciar els nous empresaris a imaginar que tot és possible. I així ha estat, un somni que, més que complert, “que s'està complint”, com bé va matisar una de les organitzadores, Clara Esteve, entusiasmada ahir davant l'allau de gent registrada dissabte i diumenge –divendres la pluja va fer suspendre els concerts–. Més de 8.000 visitants que han superat les expectatives i, de llarg, les xifres registrades l'edició anterior (5.000 persones aleshores). Un èxit que el simbolitza el gran atrapasomnis que es va construir al Collet amb vistes al mar i que en forma d'estenedor de polaroids recollia els desitjos de la gent.

Tres dies amb les desfilades de la Passarel·la com a eix central, on alguns dels empresaris amb més talent del panorama català van mostrar les seves últimes creacions. En total 9 desfilades per les quals s'han pogut veure les noves col·leccions de Rita Row, Maria Roch, Jää By Lula, Ika, allSisters, Adrià Colorado, Núria Serra i Cantamañanas.

Al mercat hi ha hagut la presència d'un total de 32 marques de nous dissenyadors. S'hi podien comprar des de complements de Cuadecuc, camises de Batabasta fetes amb teixit de Shangai, roba surfer de Docbord, bosses Rowdy o elements de decoració de I Believe in Dreams.

Gastronomia servida a través del servei de locals especialitzats o food trucks, exposicions artístiques i música en directe de grups i disjòqueis del moment –Nyandú, The Seihos i el dj resident del Malibu Platja d'Aro, Tito Planas, entre altres– han estat complements ideals a la proposta de moda.

El públic que s'ha acostat aquests dies a la finca del Collet ha estat variat, des de joves fins a gent gran, passant per famílies.

La voluntat dels organitzadors és convertir aquest esdeveniment en cita obligada per als amants de la moda i les noves tendències. Tot just a la segona edició, aquest desig s'ha apuntalat i de moment tot són bons auguris.

LA XIFRA

9
desfilades han permès veure les noves col·leccions d'alguns dels dissenyadors amb més talent d'avui.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Collboni esquiva reunir-se amb els impulsors de la campanya Salvem el Museu del Disseny

barcelona
Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri

Besalú

El Festival de Música de Besalú s’avança a la primavera

Besalú