cultura

Busquen figurants a Olot i Santa Pau per al nou film de Buenafuente

La productora farà la selecció d'aspirants els dies 7, 8, 9 i 10, i necessita mainada de 8 a 12 anys i adults d'entre 35 i 85

El jove cineasta Dani de la Orden començarà a rodar al setembre a Santa Pau, a la Garrotxa, el seu nou film, El pregón, en el qual reuneix a la gran pantalla dos còmics de gran èxit televisiu, Andreu Buenafuente i Berto Romero. Per tal de preparar el terreny, segons avançava ahir l'empresa Càsting Singular, la productora, una col·laboració entre El Terrat i Atresmedia Cinema, buscarà entre 600 i 800 figurants que resideixin al voltant de Santa Pau, Olot i Banyoles en un procés de selecció que començarà divendres vinent, dia 7 d'agost, i s'allargarà fins dilluns.

Segons aquesta empresa, els productors necessiten mainada d'entre 8 i 12 anys i adults d'entre 35 i 85, els quals poden arribar a percebre 50 euros per cada jornada de rodatge a la Garrotxa, on és previst que s'allargui de l'1 al 25 de setembre. Els càstings seran al centre cívic de Santa Pau, divendres (15-19 h) i dissabte (11-14 h i 16-20.30 h); a Olot, diumenge (11.30-14 h i 16-20.30 h), en un espai encara per decidir, i dilluns de nou a Santa Pau (16-19 h). El pregón, escrit per Diego San José, coautor d'Ocho apellidos vascos, i David Serrano, tracta de dos germans, antigues estrelles del techno avui enemistades, que es veuen obligats a retrobar-se al seu poble natal, on han de llegir el pregó de la festa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència

crònica

Una sola música que tothom balla com vol