cultura

Bromera presenta la temporada de tardor

Pierre Lemaitre, Silvestre Vilaplana, Pep Albanell, Andrea Camilleri i Maria Solar són algunes de les apostes per a la nova temporada

L'editorial celebra els 200 títols de la col·lecció infantil “El Micalet Galàctic”

Bromera enceta el nou curs amb novetats i propostes pensades per a tot tipus de lectors. L'editorial publicarà, una vegada més, tant obres escrites pels nostres escriptors, com traduccions d'autors de renom internacional. També cal destacar la celebració dels 200 títols de la col·lecció infantil més emblemàtica de l'editorial, “El Micalet Galàctic”.

Ja al setembre, arriba el llibre de Marceline Loridan-Ivens, I tu no vas tornar, després de l'èxit i la polèmica que ha tingut a França. Sens dubte, no és un llibre més sobre l'Holocaust, ja que no pretén despertar compassió, sinó despertar consciències. A l'octubre publicarà l'esperat segon títol de la sèrie Verhoeven, després de l'èxit d'Irène. Es tracta d'Alex, de Pierre Lemaitre.

Andrea Camilleri, amb Dones; Silvestre Vilaplana, amb Un sepulcre de lletres minúscules; Vicent Usó, amb Les veus i la boira (Premi Alfons el Magnànim de Narrativa); Rodolf Sirera, amb Trio; Joanjo Garcia, amb Tota la terra és de vidre (Premi de Narrativa Antoni Bru d'Elx); Víctor Labrado amb No mataràs, i Pep Albanell amb Les fantasies del nàufrag (novel·la amb què ens sorprén després de molts anys centrat en la literatura infantil) són també apostes importants per al públic adult.

Pel que fa al públic infantil i juvenil, el títol 200 de “El Micalet Galàctic” serà una obra de Maria Solar, El meu malson favorit, Premi Lazarillo, amb la qual s'enceta un període de celebració que continuarà el 2016 amb la celebració del 30 aniversari de l'editorial.

A més a més, publicarà àlbums il·lustrats com ara De quin color són els besos?, de Rocio Bonilla, una història dolça i divertida que ens endinsa en el món dels colors i les emocions, i Mizu, el pastor de núvols, de Bea i Sílvia Gil, les autores Llavors de paper. També tindrà una nova col·lecció, “Rimar i somiar”, de poesia infantil a càrrec de Carmen Gil. Jordi Sierra i Fabra, Carles Cano, Jordi Raül Verdú, Jesús Cortés, Ricardo Alcántara i Manel Álamo són alguns dels autors que presentaran novetat per al públic infantil i juvenil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran