cultura

Tot a punt per al Rockfest de Calella

La fàbrica Llobet, escenari d'un festival que es consagra, amb Glenn Hughes i els Quireboys com a caps de cartell

L'antiga fàbrica Llobet de Calella serà l'escenari aquest cap de setmana de la tercera edició del Calella Rockfest, un festival amb grups de culte internacional que no ha parat de créixer des de la seva inauguració, el 2013. L'associació calellenca Rock on the Rocks n'és la promotora i l'esforç per portar figures notables del rock clàssic ha estat notable. Els dos caps de cartell d'aquesta edició tocaran diumenge. Són Glenn Hugues –llegendari exmembre de Deep Purple– i els britànics Quireboys, un grup britànic que als anys 90 va vendre centenars de milers d'àlbums en què revitalitzava el so clàssic dels Rolling Stones gràcies al carisma del seu vocalista, Spike.

En la jornada de demà el cap de cartell és Dan Baird, antic líder dels americans Georgia Satellites, seguidors del rock del sud de Lynyrd Skynyrd. L'organització també aposta pels grups catalans, i aquest any seran els gironins La Banda del Yuyu els que tindran l'oportunitat de tocar davant d'una audiència que ve sobretot de les comarques barcelonines, però també de la resta de Catalunya i d'Espanya. En aquest sentit, s'ofereix un superpack (109 euros) que inclou 3 nits d'hotel, 3 esmorzars i l'entrada a les dues jornades de concerts.

L'Ajuntament de Calella també col·labora amb els organitzadors amb l'objectiu de continuar desestacionalitzant la temporada turística amb actes culturals. Pels concerts de diumenge es confia que se superaran el miler d'entrades venudes. El preu per assistir a només un dels dos dies és de 40 euros.

Un estil que sobreviu a tot

L'associació Rock on the Rocks va néixer per mantenir a Catalunya la flama viva del rock més clàssic, representat en la seva màxima expressió per Led Zeppelin.

El 2013 i el 2014 per Calella ja van passar un grapat de noms il·lustres, com ara: Mick Ralphs (Bad Company), Bernie Tormé (Ozzy Osbourne), Bernie Mardsen (Whitesnake), Gerry McAvoy (Rory Gallagher) o Y&T.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia