cultura

El ‘blues' s'apodera durant deu dies de Cerdanyola

John Németh, Myles Sanko i Carvin Jones, caps de cartell del 26è festival, que s'inicia avui amb més espais i activitats

Des d'avui i fins al 18 d'octubre el blues s'apoderarà de Cerdanyola del Vallès amb l'organització de la 26a edició del festival internacional, que enguany amplia el nombre d'espais amb l'objectiu d'arribar a més públic amb els escenaris de l'Ateneu i els concerts a l'aire lliure a la plaça Abat Oliba i el parc del Turonet. El festival comença avui a dos quarts de nou del vespre amb un concert d'Angue Jazz Quartet als jardins del MAC Can Domènech i oferirà més d'una cinquantena d'activitats gratuïtes en diferents locals, bars, parcs i places amb l'objectiu d'“acostar el blues a totes les generacions”, va assegurar la regidora de Cultura de la localitat, Elvi Vila. La inauguració oficial, però, serà a les deu de la nit amb el concert al Museu d'Art de Santiago Campillo, excomponent de M-Clan, i Miguel Bañon.

Els caps de cartell internacionals seran John Németh, guanyador del Blues Music Award en la categoria d'artista masculí de l'any de soul i blues; el britànic Myles Sanko i el guitarrista nord-americà Carvin Jones, que participaran en La Gran Nit del Blues del 17 d'octubre compartint escenari amb grups estatals com Els Deltonos i Indis. S'espera que més de 5.000 persones assisteixin al parc del Turonet en un festival que congrega més de 15.000 persones. Aquest esdeveniment es va organitzar per primera vegada el 1988 i va esdevenir bianual l'any 2011. També ofereix exposicions, com la d'homenatge a B.B. King, tallers i activitats formatives a escoles, entre altres accions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona