cultura

El Grup de Teatre de la Universitat de València celebra 25 anys

Té prevista una intensa activitat cultural a partir del 14 d'octubre

ASSAIG (Grup de Teatre de la Universitat de València) compleix 25 anys. Per celebrar aquest aniversari, la Universitat de València ha preparat una intensa activitat teatral al llarg d'aquest curs, que començarà demà dimecres, 14 d'octubre, i ha editat un llibre de 375 pàgines que analitza la trajectòria de la formació universitària.

Creat el 1990 per representar la Universitat de València dins de les arts escèniques, el grup ASSAIG s'ha convertit en una de les agrupacions teatrals més importants de l'escena universitària estatal.

ASSAIG de la Universitat de València ha obtingut premis tan importants com el premi Micalet de Teatres de la Generalitat a la producció no professional en 2000 i el primer premi en el 17é concurs Vila de Mislata al millor espectacle en 1998 i 2007 per ‘Les dones de Sade' i ‘Per Sant Lluc', respectivament.

Alguns actors i dramaturgs professionals de l'escena actual, entre els quals destaquen Jorge Picó, Juan Vicente Martínez Luciano, Juanjo Prats, Alfredo Mayordomo, Antoni Tordera, Xavi Puchades, Maria Josep Peris, Ana Conca, Pau Pons, Desirée Belmonte…, han col·laborat formant part d'ASSAIG.

Tant la trajectòria del grup com la programació que la Universitat ha preparat per commemorar aquests 25 anys d'existència s'ha exposat aquest dimarts en la roda de premsa que s'ha celebrat a La Nau.

La programació teatral de la Universitat de València començarà precisament demà, dimecres 14 d'octubre, al Paranimf de La Nau, amb la reposició de ‘Per Sant Lluc', a les 19.30 hores i durant tres dies (fins el 16 d'octubre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia