cultura

‘Migranland' torna als carrers de Salt com a film

El documental sobre l'espectacle d'Àlex Rigola interpretat per saltencs d'origen immigrant es projecta aquest vespre a la plaça dels Colors de Salt

El cineasta gironí Salvador Sunyer Vidal presenta avui a Temporada Alta el documental sobre l'espectacle Migranland que, dirigit per Àlex Rigola i estrenada fa dos anys al festival, estava interpretat per ciutadans de Salt d'origen immigrant, amb l'objectiu de donar veu a aquest col·lectiu. Migranland, el documental, es podrà veure aquest vespre a la plaça dels Colors de Salt (21 h), en una projecció gratuïta i oberta a tothom. De fet, la pel·lícula, de 45 minuts de durada, encara no està acabada i, en la seva versió definitiva, també integrarà imatges de la projecció d'avui i del públic que vingui a veure-la.

Tant l'espectacle de Rigola com el documental són projectes impulsats i produïts per l'Obra Social La Caixa en el marc del programa Art per a la Millora Social i en col·laboració amb el festival Temporada Alta i l'Ajuntament de Salt. Aquesta crònica molt viva de la realitat social de Salt, narrada pels mateixos ciutadans, vol promoure l'art i la cultura com a eines de transformació social i personal.

Tres finalistes per al premi Quim Masó

El jurat del novè premi Quim Masó a projectes de producció teatral, que es lliurarà dimecres vinent a La Planeta (20 h), ha seleccionat tres finalistes entre les 25 propostes presentades. Els finalistes són Jambo Bwana, de Manel Dueso i Almirall; Realpolitik, d'Elies Barberà i Carles Fernández Giua, i F.R.A.U, d'Albert Arribas. El guanyador rebrà un màxim de 50.000 euros i l'obra es veurà al Grec i a Temporada Alta. A l'acte, obert al públic, Mercè Martínez (veu), Andreu Gallén (piano) i David Bayés (contrabaix) interpretaran fragments de Cantar al desamor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cultura

Mor el filòsof i polític català Josep Maria Terricabras

Girona
Música

Joan Enric Barceló presenta a casa el seu debut literari

Vidreres
Cinema

El Truffaut convida a sushi per celebrar els 3 mesos de ‘Perfect days’

Girona
cultura

El Museu d’Història de Barcelona busca director amb un procés de selecció que aixeca recels

barcelona
guardó

Antonina Canyelles, premi Jaume Fuster

Barcelona
Cinema

Blanes estrena un festival de cine que reconeix la trajectòria de Mònica Randall

Blanes
Llibres

Òmnium impulsa una recollida de llibres per renovar el fons de les biblioteques

Barcelona

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA