Altres

La biblioteca de Blanes, premiada

Va rebre dimecres el premi Teresa Rovira a la innovació, en la trobada de responsables de les biblioteques públiques

La biblioteca comarcal de Blanes ha guanyat la tercera edició del premi Teresa Rovira 2015 a la innovació en biblioteca pública, que es va lliurar dimecres a Barcelona en el marc de la quarta trobada de responsables de les biblioteques públiques, celebrada a la Biblioteca de Catalunya. La biblioteca blanenca ha rebut aquest guardó, en ple Any de les Biblioteques, pel seu projecte Biblioteca Jove, que es va posar en marxa el gener del 2014 a l'antiga seu de l'oficina de turisme, convertida en una zona per a joves gestionada pels mateixos usuaris, sense la presència habitual del personal bibliotecari.

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va lliurar el premi al regidor de Cultura de Blanes, Quim Torrecillas, i a la directora de la biblioteca comarcal, Gemma Ciuró. El projecte de la Biblioteca Jove es va mostrar als més de 300 assistents a l'acte a través d'un vídeo enregistrat i editat per l'equip de Batibull, que s'encarrega de dinamitzar el casal jove blanenc Morralla Espai Creatiu . El premi Teresa Rovira, que recorda aquesta bibliotecària filla d'Antoni Rovira i Virgili, està dotat amb un paquet d'activitats de dinamització a mida de la biblioteca guardonada, valorat en més de 1.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia