cultura

Madonna aterra al Palau Sant Jordi

Ni el pànic, ni el desànim. Madonna, imparable, recala aquestes últimes setmanes a Europa –en concret des del 4 de novembre– en seva última gira, Rebel Heart. En els darrers anys, Barcelona no falla mai en la llista de ciutats per on passen les gires de la cantant i, de nou, una mica més de tres anys després de la seva última gira, MDNA, Madonna torna a ocupar el Palau Sant Jordi durant dues nits, en l'única parada de la gira de la cantant nord-americana a l'Estat espanyol. Per avui no queden entrades però per demà encara queden algunes localitats. La cantant va arribar ahir a Barcelona i ja se la va poder veure passejant en bicicleta per la platja de la Vila Olímpica, i a la Sagrada Família.

Al contrari d'altres gires musicals en curs i d'altres que havien de començar aquests dies a Europa, com la de Prince en teatres petits o la de Foo Fighters, Madonna no ha anul·lat cap dels seus compromisos al continent arran dels atemptats de París. Això sí, les mesures de seguretat s'extremaran aquest vespre i demà al Palau Sant Jordi, segons es va anunciar ahir. A Torí, la setmana passada unes 800 persones, que havien comprat la seva entrada, van desistir d'assistir al concert.

L'espectacle Rebel Heart, que va començar el setembre passat a Mont-real, forma una tetralogia amb les tres gires anteriors de la diva: Confessions on the dance floor, Sticky & Sweet i MDNA, amb aspectes similars en el contingut i el plantejament estètic del xou: espectacularitat visual, coreografies esplèndides, videografia sofisticada, provocació sexual i una Madonna, amb els seus 57 anys, esplèndida i en plena forma, exercint d'autèntica reina del pop, amb més de trenta anys de carrera a les seves espatlles. En la iconografia de l'espectacle, poques novetats, i no hi faltaran ni símbols religiosos, ni l'estètica gòtica, ni el luxe en el vestuari, amb vestits dissenyats per Moschino, Gucci, Prada, Miu, Miu, i Nicolas Jebran. Sastres de Saragossa han ajudat a dissenyar els vestits de torero que apareixen en un moment de l'espectacle.

Aquesta és la fórmula que mai li falla a la cantant en les seves actuacions en directe, una fórmula que, de fet, va engegar ja el 1990 amb la seva mítica gira Blond Ambition. Ja ho va dir Marlene Dietrich: “Madonna no té veu, però té tota la resta.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA