cultura

New Order, Fatboy Slim, Antony and the Johnson i John Grant, primers noms del Sónar 2016

La 23ª edició del festival de música electrònica se celebrarà del 16 al 18 de juny a Barcelona

New Order, Antony and the Johnson i John Grant, destaquen entre la quinzena de noms que formaran part del cartell del Sónar 2016 i que s'han donat a conèixer aquest dijous. La 23ª edició del festival de música electrònica se celebrarà del 16 al 18 de juny a Barcelona als recintes que té la Fira a Montjuic i a l'Hospitalet de Llobregat.

Els influents New Order tornen el Sónar per presentar les cançons que integren el recent àlbum Music Complete, que ha rebut elogis unànimes per part de la crítica especialitzada. La banda britànica, nascuda de les cendres de Joy Division, també tocarà els seu gran repartori dels anys vuitanta, amb mítiques cançons com Blue Monday, Run, Ceremony, etc, que van inundar les pistes de ball de les discoteques amb la seva combinació perfecte de pop i electrònica.

El popular dj i productor anglès, Fat Boy Slim, presentarà al Sónar un espectacle audiovisual basat amb poderoses imatges i els seus infal·libles hits de groove i electrofunk.

El músic nord-americà John Grant, que tocarà per primera vegada al festival, presentarà els temes que integren el nou àlbum Grey Tickles, Black Pressure, en què uneix el seu personal pop de càmera amb l'elctrònica glam.

El cantant d'Antony presentarà l'estrena europea del nou espectacle de caire obertament polític amb els suport de dos dels productes més rellevants de l'actualitat, Oneohtrix Point Never i Hudson Mohawke, que també col·laboren en el seu proper treball Hopelessness.

D'altres artistes que ha anunciat el Sónar avui són: John Luther Adams, Kode9, Skepta, King Midas Sount, Fennesz, Oneohtrix Point Never, Ed Banger House Party, Kenny Dope, Matias Aguayo, The Black Madonna, Acid Arab, Section Boyz i Congo Natty.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència

crònica

Una sola música que tothom balla com vol