cultura

Parellop toca a casa teva per 75 euros, ratafia inclosa

El grup gironí comença una campanya a Verkami per pagar en part el seu primer àlbum

“El nostre estil és rock de bosc i pop de ciutat”, diuen

El grup gironí de pop-rock Parellop ha començat una campanya de micromecenatge a Verkami per finançar en part l'enregistrament i l'edició del seu primer àlbum, que inclourà deu cançons noves i que està previst que surti cap a l'abril. El disc s'enregistrarà als estudis Groove de Figueres, amb Jordi Cristau als controls.

La campanya, que estarà oberta fins al 26 de gener, inclou diverses recompenses depenent de les aportacions que es facin al projecte, a partir de 15 euros. Per exemple, per 75 euros el grup ofereix un concert acústic i íntim “a casa teva, amb tu i els teus amics”, en què Parellop també explica històries relacionades amb les cançons i, a més a més, hi posa la ratafia per brindar. I per 100 euros, el concert acústic casolà es complementa amb la interpretació de dues versions proposades pel mecenes i “la nostra famosa coca de ratafia”. A més, tothom que hi fa aportacions rebrà un vídeo amb una versió que el grup encara no ha desvetllat. La campanya es difon a les xarxes amb un vídeo realitzat per la productora murMur.cat .

“Amb aquest tipus de recompenses el que realment volem és que la gent se senti partícip del nostre projecte. D'aquesta manera podem comprovar si interessa el que fem i, si és així, nosaltres també hi posarem més de la nostra part”, diu Albert Llorens, guitarrista del grup, que completen en el seu “nucli dur” compositiu Pep Vidal (piano i teclats) i Albert Teixidó (veu i guitarra). En directe, la formació es reforça amb Jordi Ruiz Popi (baix) i Indra Vila (bateria).

Parellop va debutar el 2014 amb un epé titulat La vall, un disc ja gairebé exhaurit que conté cinc cançons enregistrades en directe a l'estudi –“Amb poca trampa, com es feia abans”– que feia referència amb el seu títol al lloc on va néixer Parellop: la vall de Llémena i, més concretament, Sant Esteve de Llémena. “El nostre estil és rock de bosc i pop de ciutat, perquè tenim un costat més brut, amb cançons en què t'emmerdes una mica, però alhora també hi ha una part més melòdica i detallista. De fet, en aquest disc volem dedicar molt més temps als arranjaments.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen