cultura

Es convoquen els premis literaris en català de Perpinyà

Òmnium Catalunya Nord organitza la seva XXVII vesprada literària de Sant Jordi

Es celebrarà el 30 d'abril al Palau de Congressos de Perpinyà

Com cada any, Òmnium Catalunya Nord organitzarà la seva vesprada literària dita Nit de Sant Jordi. Serà el 30 d'abril a partir de les vuit de la tarda, al Palau de Congressos de Perpinyà. Les persones que desitgen presentar una obra poden consultar les bases i obtenir les informacions indispensables a la pàgina web d'Òmnium Catalunya Nord a l'adreça següent: www.omnium-catnord.cat

Els premis

Premi “Catalunya Nord”, dotat amb tres mil euros per l'Institut d'Estudis Catalans, per estudis, treballs o documents per a l'ensenyament del català a qualsevol nivell i pel coneixement de Catalunya Nord o de qüestions que l'afecten. L'extensió de les obres presentades serà d'un mínim de 100 pàgines.

Premis ”Joves Escriptors”. Són tres premis de cinc-cents euros cada u, dotats pel Consell Departamental dels Pirineus Orientals, per les escoles primàries (narració de 2 a 3 pàgines de tema lliure, amb o sense il·lustracions) i pels col·legis i liceus (narració de 3 a 6 pàgines de tema lliure, amb o sense il·lustracions).

Premi “Francesc Català” de poesia dotat amb nou-cents euros per Òmnium Cultural. Podran postular a aquest premi obres de poesia de tema lliure. L'extensió del conjunt de l'obra serà de 5 a 8 pàgines.

Premi “Narració per a Infants” de contes per a infants, dotat amb dos-cents euros per la Vila de Perpinyà. És un premi destinat a recompensar una narració de tema lliure, amb o sense il·lustracions, adreçada a joves de 6 a 12 anys. L'extensió de les obres presentades no haurà d'excedir 6 pàgines.

•Premi “Ramon Juncosa” de Divulgació i Periodisme Transfronterers, dotat amb mil dos-cents euros per la Casa de la Generalitat de Perpinyà. Els treballs que optin a aquest premi podran ser, articles o treballs en suport paper (premsa professional, publicacions d'àmbit associatiu, institucional, universitari, etc.), treballs de ràdio, treballs de televisió, treballs de premsa digital en totes les modalitats existents. Els treballs hauran d'haver estat publicats, emesos o difosos en un període comprès entre l'1 d'abril de 2015 i el 31 de març de 2016.

La data límit per entregar els originals és el 30 de març. Més informació al telèfon 00 33 (0) 4 68 73 05 19-



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia