cultura

Joan Amèric i Andreu Valor inicien el primer cicle que el Palau de la Música dedica a la cançó d'autor en valencià

La iniciativa consta de sis concerts protagonitzats per músics i cantautors valencians

El concert inaugural tindrà lloc el pròxim dijous 10 de març

El Palau de la Música s'obri per primera vegada a la cançó d'autor en valencià amb el cicle “Cançó”, que constarà de sis concerts en la Sala Rodrigo, protagonitzats per músics i cantautors valencians. El cicle s'inicia el dijous 10 de març amb els cantautors Joan Amèric i Andreu Valor, que presentaran el seu últim disc i espectacle Co(i)nspiracions. Per a la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, amb cicles com aquest “volem donar suport als músics valencians i, al mateix temps, oferir altres alternatives musicals que acosten nous públics al Palau”. Segons la regidora, “és molt important que el Palau de la Música siga un referent musical a València i a la Comunitat Valenciana, no solament pel que fa a la música clàssica, sinó també a altres estils musicals”.

Tots els programes d'aquest cicle començaran a les 21.00 hores i tenen un preu de 8 euros. En el concert inaugural del pròxim dijous, el públic podrà veure un espectacle que mostra les cançons de sempre de Joan Amèric i temes de Valor en forma de duets, intercanvi de repertoris, moments individuals alterns i entrades i eixides a escena. També participen en el cicle Feliu Ventura amb El Xerramequi i Els Aborígens, amb un homenatge a Ovidi Montllor el 15 d'abril. La següent cita serà el 28 d'abril, amb Tomàs de los Santos i Josep Lluís Notari. El 21 de maig pujaran a l'escenari Pau Alabajos i Cesk Freixas i en el mes de juny actuaran, el dia 2, Òscar Briz & Tremole: Novembre Elèctric + Hèctor Serra, concloent el cicle el dia 18 amb l'actuació de Gener i Maria Arnal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda