cultura

‘Kàrvadan' resol els enigmes de la trilogia

Carles Batlle presenta l'últim volum ambientat a l'Alta Garrotxa

L'escriptor d'Argelaguer Carles Batlle presenta De la sang dels blaus, l'última part de la trilogia d'aventures Kàrvadan, ambientada a l'Alta Garrotxa. El paisatge d'aquesta zona de la comarca torna a ser l'escenari mitificat (Carr-Mor) d'una novel·la que barreja fantasia i aventures. De fet, el mateix autor ha remarcat que va voler fer una narrativa de gènere fantàstic, però que li agrada més la novel·la d'aventures en el sentit més tradicional del concepte.

El tercer llibre resol els enigmes i la missió de Kàrvadan, el protagonista de la trilogia. Tot i així, es pot llegir de manera independent. De fet, l'autor hi inclou dos extensos resums dels volums anteriors.

Els paisatges de l'Alta Garrotxa, és a dir, de Carr-Mor, són fàcilment identificables rere la toponímia inventada. Per això, el blog de la trilogia proposa diverses rutes pels paisatges karvadians.

L'últim volum de Kàrvadan, publicat pel segell garrotxí Alio Collectio de l'editorial Llibres de Batet, es presenta dissabte vinent a Can Trincheria (19.00h). Està a la venda a les principals llibreries de la Garrotxa i de les comarques properes, i a les barcelonines Gigamesh i L'Atzavara.

Carles Batlle és un reconegut dramaturg, amb obres com Suite, Oasi, Temptació, Trànsits i Zoom. L'any 2010 va endinsar-se en el gènere fantàstic amb la trilogia de Kàrvadan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia