cultura

Loquillo i 2Cellos també seran a Porta Ferrada

El rocker barceloní actuarà l'1 d'agost amb els ja anunciats Elefantes i Izal

El 54è Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols va afegir ahir dos noms més a la seva programació: Loquillo i 2Cellos. El rocker barceloní s'afegirà al concert ja anunciat d'Elefantes i els madrilenys Izal, el dia 1 d'agost a l'Espai Port, on Loquillo presentarà el seu últim disc, Viento del este, i completarà un cartell en què han quedat representades tres generacions del rock espanyol.

El 30 de juliol també actuarà a l'Espai Port, en exclusiva a Catalunya, una de les últimes sensacions musicals sorgides d'internet, el duet croat 2Cellos , format pels joves músics Luka Šulic i Stjepan Hauser, fitxats per Sony el 2011 després que la seva versió amb dos violoncels de Smooth Criminal, de Michael Jackson, es convertís en tot un fenomen a Youtube. Des de llavors han enregistrat tres discos, l'últim titulat Celloverse, en què han aplicat la fórmula a temes d'AC/DC, U2, Nirvana, etc. Les entrades surten avui a la venda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia