cultura

cultura

música

El Festivalot posa punt final avui a dos dies de música en família a Girona

Joan Miquel Oliver, The Pinker Tones o 2 Princeses Barbudes, part del cartell d'avui després d'un dissabte amb Àngel Daban i Sanjosex amb el Cor Geriona

Amb les entrades exhaurides al Teatre Municipal, Dàmaris Gelabert va donar ahir al matí el tret de sortida del Festivalot . El festival de música i família de Girona que, en la seva segona edició, es comença a consolidar en el cartell de festivals de la ciutat. Amb actuacions repartides en cinc espais de la ciutat, com ara el teatre, la propera plaça del Pallol, l'auditori i el claustre de La Mercè i la Rambla, Girona va ser ahir un anar i venir de famílies amb nens, passejant pel centre i gaudint de tota l'oferta musical i activitats diverses relacionades sobretot amb la música. Entre les actuacions més destacables, ahir hi va haver la reaparició als escenaris després de molt temps de l'animador infantil Àngel Daban i l'alegre col·laboració del Cor Geriona infantil amb Sanjosex, que van omplir el Teatre Municipal ahir a la tarda. Joan Colomo, Halldor Mar, Xarim Aresté i Les Anxovetes van atraure el públic a la plaça del Pallol, on tots els espectacles són gratuïts, i l'actuació de Les Anxovetes, pel fet de ser un concert vermut, es va acompanyar amb unes patates i olives. En aquest mateix espai, s'hi podrà veure avui, entre d'altres, 2 Princeses Barbudes, mentre que Joan Miquel Oliver, Cesc Freixas i The Pinker Tones, per exemple, seran als altres espais. Concerts destinats a un públic familiar, de pluralitat d'estils i que els organitzadors calculen tancar amb l'assistència d'unes deu mil persones al llarg de tot el cap de setmana, les quals, segons ja les primeres dades, provenen en bona part de la demarcació de Barcelona i de les comarques gironines. La Black Music Big Band i Hira de Joglar seran els encarregats de tancar aquest festival organitzat pels Amics de les Arts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia