cultura

Cultura

Festival

El Festival EVA s'estrena a Gurb amb vuit funcions

El Festival En Veu Alta (EVA), de narració i tradició oral, estrena la seva primera edició a Gurb, demà a partir de les 11.30 h. Per a tot el dia s'han programat vuit propostes artístiques, la majoria de les quals es faran al Teatre Molí de l'Esperança. El festival s'obrirà amb dos espectacles familiars: La República dels contes, de Jordi Font, i Bestioles fastigoses, un recull d'històries esbojarrades interpretades per Martha Escudero.

El festival també inclou dues propostes per a tots els públics, com ara el fòrum obert Tu mateix!, un espai perquè tothom pugui dir-hi la seva, des d'un vers fins a una cançó, al Jardí del Porxo. Inspirats, escrits i transformats, amb Teresa Saborit (19.45 h), convertirà propostes escrites pel públic en petits textos. Per als adults l'EVA presenta el circuit de narradors A tres bandes (18 h), en què durant 60 minuts hi haurà tres històries en llocs diferents narrades per Judit Carrera, Martha Escudero i Jordi Font. La cloenda del festival, també per a adults, anirà a càrrec de Pep Duran amb Viatge al buit a través dels contes (20 h). Com ja és tradició del festival, s'oferiran pomes al públic.

El festival EVA, adherit a l'Any Llull, continuarà del 10 al 19 de juny al Penedès (38 espectacles en 10 municipis) i de l'1 al 3 de juliol a Pradell de la Teixeta (Priorat), amb 15 propostes artístiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona