cultura

Música

Cap Roig, al 84%

Manel i Rod Stewart obren aquest cap de setmana el festival amb plens totals, com nou artistes més

L'hotel Guitart Monterrey farà a l'agost un sopar benèfic amb un dels artistes del festival
Vint-i-sis grups i solistes actuaran fins al 17 d'agost en el festival de Clipper's Live i La Caixa

El Festival de Cap Roig obrirà demà una nova edició amb el concert de Manel i completarà dissabte el seu primer cap de setmana amb l'esperada actuació de Rod Stewart en exclusivitat a Catalunya, en tots dos casos amb les entrades exhaurides de fa dies. El festival organitzat per Clipper's i patrocinat per La Caixa ja ha venut més de 36.200 entrades anticipades, la qual cosa representa més del 84% de l'aforament total de les 23 nits d'actuacions programades fins al 17 d'agost, a càrrec de 26 grups i solistes nacionals i internacionals. “Estem molt satisfets, ja que representa un augment del 4% respecte a l'edició del 2015, en la qual hi havia un concert més que aquest any”, va dir ahir el director del festival, Juli Guiu, en la presentació que va tenir lloc a l'hotel Guitart Monterrey, de Lloret de Mar, que per novè any consecutiu és l'oficial del festival palafrugellenc. En un acte al qual també va assistir la presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, es va anunciar que a l'agost tindrà lloc un sopar benèfic al Monterrey amb l'assistència d'un dels artistes del festival, com ja va passar en edicions anteriors amb el Dúo Dinámico, Alejandro Sanz, Antonio Orozco i Pablo Alborán, amb una recaptació de 6.000 euros en cada sopar.

A part de Manel i Rod Stewart –que aquesta setmana també ha actuat a Madrid i Lisboa, amb una gran banda i una vintena de clàssics infal·libles–, també han exhaurit totes les entrades anticipadament Rosario, Antonio Orozco, Santana, l'espectacle familiar Super3 del 30 de juliol –queden entrades per al del 29–, Alejandro Sanz, The Corrs i Sopa de Cabra. En aquests moments ja només hi ha disponibles les últimes entrades dels concerts de Malú, Els Catarres, Amaral, Melendi, Tarzan el musical i l'històric grup britànic Status Quo, que tancarà el festival.

El Festival de Cap Roig, organitzat en aquest emblemàtic jardí botànic entre Calella de Palafrugell i Mont-ras, arriba a la seva 16a edició. El festival va començar la seva trajectòria el 2001 i està organitzat per Clipper's des del 2012. El seu escenari a l'aire lliure té capacitat per a 2.118 espectadors, i el restaurant Via Veneto torna a encarregar-se aquest any de la part gastronòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia