cultura

Josep Pastells publica un conte en anglès

‘Kevin Soldier and the secret of Little Blue' és un encàrrec de Kensington School

El periodista i escriptor Josep Pastells (la Creueta, 1966) ha publicat Kevin Soldier and the secret of Little Blue, el seu primer conte infantil en anglès, per encàrrec de l'acadèmia d'idiomes gironina Kensington School. Escrit per Pastells en català i traduït a l'anglès per Dawn Egan, aquest conte il·lustrat per Lluís Lloret “és didàctic, imaginatiu, amb humor i alhora alliberador, amb un punt de transgressió”, segons Pastells. Aquest és l'inici d'una trilogia en què cada conte està estructurat en tres capítols. És la història d'en Kevin, un nen que té la facultat d'entrar dins dels llibres, on viu aventures i s'enfronta a monstres, però sempre se'n surt amb l'ajuda del seu gat, Tiger, que als llibres es converteix en tigre.

El llibre també estarà a la disposició d'altres acadèmies d'idiomes i en el futur no es descarta que arribi a les llibreries. Pastells ha enfocat la narració per a nens d'uns sis anys i diu que va intentar posar-se al lloc d'un nen per poder entendre'l i saber si el trobaria interessant. L'escriptor es va prendre l'encàrrec com un repte i el resultat va ser tan positiu que ara ja té al cap algun altre projecte similar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia