cultura

Música

Bruce Springsteen publicarà nou disc al setembre

‘Chapter and Verse' sortirà al mercat cinc dies abans de la seva autobiografia i inclourà cinc cançons inèdites

El 23 de setembre, cinc dies abans que arribi a les llibreries la seva autobiografia, sortirà a la venda el nou àlbum de Bruce Springsteen, Chapter and Verse, un recull de grans èxit que inclourà cinc cançons inèdites, segons ha anunciat a través de les xarxes socials .

Baby I, You can't judge a book by the cover, He's guilty (The judge song), “Ballad of Jesse James i Henry Boy són les cinc cançons inèdites, però enregistrades entre 1966 i 1973, que conviuran en el nou treball d'Springsteen amb clàssic com Burn to run, The River i Born in the USA, entre altres.

Divuit cançons, que es poden veure en el web del cantant de Nova Jersey, formaran aquest àlbum que acompanyarà Born to run , l'autobiografia de 500 pàgines que sortirà al mercat el 27 de setembre.

Tant el llibre com Chapter and reverse es poden reservr ja a la pàgina web del cantant, que en l'actualitat està fent la gira The River per Europa i els EUA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia