cultura

TEATRE

programació

Míriam Iscla i Bruno Oro al Clavé de Tordera

La programació del teatre també inclou ‘La fortuna de Sílvia', estrenada al TNC

El Teatre Clavé de Tordera prepara una tardor escènica amb produccions escèniques de primera línia en un cartell en què no faltaran els muntatges infantils ni les propostes musicals. La peça Només són dones (23/10), protagonitzada per la pinedenca Míriam Iscla, Carme Conesa i Xaro Campo sota la direcció de Carme Portaceli, és un dels plats forts teatrals, juntament amb la producció del TNC La fortuna de Sílvia (22/01), a càrrec de Laura Conejero i amb un repartiment en què també apareixen Pep Munné i Muntsa Alcañiz. El muntatge, una producció del TNC i Teatres en Xarxa, és de Josep Maria de Segarra i narra com una vídua amb dos fills ha d'afrontar les conseqüències de la guerra. L'espai escènic es completarà amb el muntatge de dansa i mitjans audiovisuals Umbra (20/11) i la proposta De contes i relats (07/10), un espectacle basat en textos de Cortázar i altres autors.

Homenatge a Sinatra

En l'apartat musical destaca la reinterpretació dels grans clàssics de Frank Sinatra amb veu del mediàtic Bruno Oro i la seva proposta Frank Sinatra 100 anys (13/11), acompanyat de la Dream Big Band. El concert de Sant Esteve aquest any estarà dedicat al swing amb Zazu Osés i la proposta Nadal a ritme de swing (26/12). La programació de tardor del Teatre Clavé manté com un dels seus puntals els espectacles adreçats a la mainada, que representa la garantia de nous públics. A partir del setembre oferirà quatre muntatges dins el cicle familiar. Començarà amb una tarda de cinema amb la projecció del film Ernest & Celestine (24/09), l'estranya amistat entre un ós i una rata.El príncep feliç (08/10), de La Baldufa teatre, s'inspira en un conte d'Oscar Wilde que s'emmarca, precisament, en la programació de la nova edició de la Fira del Conte de Tordera. Finalment, dins el festival El Més Petit de Tots, s'inclouen dues propostes internacionals adreçades a infants de zero a cinc anys: White (05/11), un muntatge en anglès arribat d'Escòcia, i Mama singt geschenke (Les cançons de la mare són un regal), una proposta de música provinent d'Àustria que es podrà veure el 19 de novembre. La venda d'entrades i abonaments s'obrirà el 12 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

DANSA

El Mercat convida dues coreografies noruegues a ballar complexes celebracions

BARCELONA
cultura

Collboni esquiva reunir-se amb els impulsors de la campanya Salvem el Museu del Disseny

barcelona
Cinema

El BCN Film Fest obre portes i espera Meg Ryan

barcelona
Mònica Soler Ranzani
Novel·lista

“Faig ficció, però em preocupa molt la versemblança”

Barcelona

Model i artista amb final feliç

Barcelona
ARTS EN VIU

Ròmbic produeix un ‘site specific’ amb 10 titellaires pel seu desè aniversari

BARCELONA
sant feliu de guíxols

Dani Fernández, La Oreja de Van Gogh i Nil Moliner, al 2n Idilic Festival

sant feliu de guíxols
mostra

Nova exposició permanent a la Fundació Josep Pla de Palafrugell

Palafrugell
Crítica

Lloança al gran misteri