Música

Mor l’excantant d’‘OT’ Àlex Casademunt als 39 anys en un accident de trànsit

El sinistre ha tingut lloc aquest dimarts a la nit a Mataró, ciutat on residia

Havia presentat i col·laborat en diversos programes de televisió

El cantant Àlex Casademunt, concursant de la primera edició d’Operación Triunfo (OT), ha mort als 39 anys d’edat després de patir a última hora d’aquest dimarts un accident de trànsit a Mataró (Barcelona), on residia actualment.

La defunció de Casademunt ha estat confirmada aquesta matinada per la seva agència de representació Telegenia, que en un missatge a Twitter ha assenyalat: “Sentim molt la notícia de la defunció d’Àlex Casademunt. Molt ànim a tota la família i als seus amics. Descansi en pau”.

Nascut a Vilassar de Mar (Barcelona) el 30 de juny de 1981, Àlex Casademunt González exercia de tècnic d’electrodomèstics quan, després de veure un anunci, es va apuntar a la primera edició del concurs d’Operación Triunfo, emès entre 2001 i 2002 amb gran èxit per Televisió Espanyola, i en el qual va quedar en desè lloc.

En aquest popular concurs de talents va coincidir amb altres artistes com Chenoa, Rosa López, David Bisbal, Natalia Rodríguez o David Bustamante, amb qui va enregistrar el popular tema Dos hombres y un destino.

En finalitzar el concurs va formar part del grup Fórmula Abierta, al costat dels també concursants Geno, Javián i Mireia, que van publicar el disc Aún hay más, que incloïa el ’hit’ Te quiero más.

El 2003 va decidir iniciar una carrera en solitari i aquest mateix any va llançar l’àlbum Inquietudes, amb 14 temes, entre ells Jugándome la vida entera, que va arribar als primers llocs de les llistes d’èxit espanyoles.

A partir d’aquest any va començar a presentar i participar en programes de televisió, com Els Lunnis i ¡Mira quién baila!, de TVE, o Crónicas marcianas, de Tele 5, i a actuar en sèries televisives com La sopa boba, d’Antena 3, al costat de Lolita Flores o María Barranco.

El 2006 va presentar el concurs Cantamania en TV3 al costat de la cantant Roser, i va tornar a l’acadèmia d’OT per presentar el programa El chat de Operación Triunfo, en la seva cinquena edició, per entrar a formar part l’any següent de l’equip de El programa de Ana Rosa, a Telecinco, on exercia de comentarista televisiu.

Al setembre de 2010 es va incorporar a l’elenc del musical Mamma Mia, en el paper de Sky, que en aquell moment es representava en el Teatre Coliseum de Madrid.

Després de participar en diversos programes i concursos televisius, en 2013 va llançar el senzill al costat del seu germà Joan Casademunt, amb qui presentaria a l’any següent Me haces sentir.

A partir de 2016 va col·laborar al programa “ora punta, presentat per Javier Cárdenas a La 1, i va tornar als escenaris altre cop de la mà de Fórmula Abierta, que formaven en aquesta segona època ell mateix, Javián i Tessa Bodi.

Recentment, Álex Casademunt havia estat pare d’una nena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia