cultura

El Centre Cívic de la platja de Xeraco acull una exposició d'Enric Bofí

A partir del pròxim dissabte, dia 17 de juliol, el Centre Cívic de la platja de Xeraco, situat en l'antic Quarter de Carrabiners, acollirà una interessant exposició de l'artista local Enric Bofí.

Cal assenyalar que l'exposició està integrada per un total de 41 obres, 19 de les quals són olis que mostren, per exemple, les dunes de la platja de Xeraco. La resta de l'exposició està integrada per un total de 22 gravats, quatre d'ells de grans dimensions, que ofereixen diversos enclavaments històrics de Gandia, Oliva i Alcoi, entre altres llocs. Un d'aquests gravats és la coneguda obra d'Enric Bofí que mostra la Col·legiata de Gandia.

És important assenyalar que els 22 gravats de l'exposició han estat donats per Enric Bofí a l'Ajuntament de Xeraco i s'incorporen, d'aquesta manera, al patrimoni municipal. Aquesta donació es va fer efectiva en la sessió plenària de l'Ajuntament de Xeraco celebrada el passat 29 de juny.

Cal destacar que una gran quantitat d'aquests gravats estan esgotats, ja que corresponen a edicions numerades i limitades. Respecte a la donació, l'alcalde de Xeraco, Ferran Bofí, assenyala la gran satisfacció que suposa poder sumar al patrimoni municipal aquestes obres de gran valor que, després de la seua exposició en el Centre Cívic de la platja, seran exposades de forma conjunta i permanent en la Casa de la Cultura de Xeraco.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia