Música

Un ‘Unikornio’ inaugura Cap Roig

El cantant i pianista malagueny Pablo López va oferir ahir a la nit el concert inaugural del Festival de Cap Roig 2021 , dins la seva gira Mayday & Stay Tour, en la qual està presentant el seu quart disc, Unikornio, once millones de versos después de ti, publicat a final del 2020. Acompanyat per una banda molt compacta i envoltat d’un gran muntatge visual, Pablo López va combinar les cançons del seu últim treball amb èxits anteriors com ara El patio, Tu enemigo, Lo saben mis zapatos i Te espero aquí.

Pablo López va actuar a Cap Roig amb les entrades exhaurides, davant d’uns 1.600 espectadors, convenientment separats per grups de convivència. Entre els assistents, hi havia la consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga. El festival organitzat per Clipper’s Live, amb CaixaBank com a patrocinador principal, es reactiva aquest any, després de la cancel·lació de l’edició del 2020, amb un cartell de 21 espectacles, dels quals 16 ja han exhaurit les localitats. Aquest és, per exemple, el cas dels altres dos concerts que completen el primer cap de setmana del festival: Raphael, que tornarà a Cap Roig demà dissabte, als 78 anys –després d’haver-hi actuat el 2009 i el 2011–, i Els Amics de les Arts, que hi actuaran diumenge, dins la gira de presentació d’El senyal que esperaves. El grup ha actuat diverses vegades a Cap Roig i el 2015 hi va gravar en directe, amb la Vicens Martín Dream Big Band, el CD-DVD commemoratiu del 10è aniversari del llavors quartet i ara trio.

El Festival de Cap Roig ha estrenat un nou espai village, molt més ampli que l’anterior, amb diverses propostes gastronòmiques, zona de market i actuacions en directe, de les 18.30 a les 21.30 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia