Música

Concert de Llach al Sant Jordi pel Debat Constituent

El cantautor puja una nit a l’escenari acompanyat de músics i cantants per cridar a la participació ciutadana en aquest procés

L’acompanyaran Els Catarres, Tarrés, Reig, Humet, Suu o el Mag Lari

El cantautor Lluís Llach tornarà a l’escenari per una nit al Palau Sant Jordi el 18 de desembre amb l’objectiu de donar impuls a la participació ciutadana en el procés obert de Debat Constituent, la iniciativa en què està compromès des que el president Torra el va proposar com a impulsor del consell assessor per iniciar aquest debat –un debat que ha de concloure amb una proposta de principis que es farà arribar a la Generalitat perquè aquesta el tingui en compte en l’articulat d’una possible futura constitució. Iniciat el 2018, el debat s’ha alentit per les situacions extraordinàries dels empresonaments polítics, la sentència i les protestes al carrer, primer, i pel cop de la pandèmia a partir del 2020. Assolida certa normalització de l’activitat, els organitzadors volen arribar amb el concert a molta més gent perquè participi i defineixi la seva posició sobre tots els àmbits que inclou una constitució política a través del web debatconstituent.cat .

El cantant, retirat professionalment fa anys, interpretarà peces del seu repertori però també d’altres acompanyat d’artistes com ara Els Catarres, Joan Dausà, Gemma Humet, Suu, Natxo Tarrés (Gossos), Joan Reig (Els Pets), Montse Castellà, Marta Carrasco o el Mag Lari. Sota la direcció musical i escènica de Carles Cases i Lluís Danés, el concert permetrà conèixer Debat Constituent i fins i tot participar-hi al mateix Sant Jordi.

També és un mitjà per finançar la iniciativa amb entrades de 20, 45 i 60 euros ja a la venda. Les entrades es compren al web i fins al 29 de novembre només ho poden fer els que ja hi estan registrats o els que vulguin registrar-se immediatament. A partir d’aquell dia, la venda s’obrirà a tothom. N’hi ha 16.000 de disponibles.

LA DATA

18.12.21
Concert de Llach
al Palau Sant Jordi (20:30 h) acompanyat d’artistes convidats. Entrades a debatconstituent.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia