Arts escèniques

El públic premia ‘Gregaris’ a la Mostra d’Igualada

L’espectacle ha estat el més votat pel públic i els professionals entre els 47 títols presents a la fira estratègica de teatre familiar de Catalunya

La Xarxa Alcover també va premiar ‘Miranius’

L’espectacle Gregaris de la companyia Soon Circus Company ha estat reconegut amb el Premi del Públic al millor espectacle de la 33a Mostra Igualada. A través d’una votació anònima entre els assistents a la Fira -professionals i públic general-, la proposta de circ ha resultat la guanyadora d’entre els 47 espectacles programats d’aquesta edició, que es va celebrar del 31 de març al 2 d’abril. L’Ajuntament d’Igualada premia a la companyia guanyadora amb la contractació de l’espectacle, que es podrà veure novament a la capital de l’Anoia.

Gregaris no és ni èpic, ni heroic, és un espectacle de suar, honest, tendre i divertit, que s’endinsa en el vessant més humà de l’esport per parlar de l’amistat. Una amistat entre dos homes que, a través de l’acrobàcia i l’humor, transiten constantment entre la col·laboració i el conflicte tot buscant l’equilibri entre gregari i líder. Una proposta per a tots els públics que combina disciplines com la bàscula, la perxa xinesa i l’acrobàcia.

Soon Circus Company és una companyia de circ contemporani creada el 2016 per dos acròbates, el suec Nilas Kronlid i el català Manel Rosés. Aposta per un llenguatge acrobàtic i humorístic per connectar de manera directa amb el públic. Gregaris és el seu primer espectacle, estrenat a FiraTrapezi 2018, i ha girat per tota Europa en festivals com FiraTàrrega, Subcase d’Estocolm, Spot Festival de Vilnius, Freedom Festival de Hull (Regne Unit) o At.tension de Larz (Alemanya).

Aquest és el darrer premi que es concedeix de la Mostra. La Xarxa Alcover va premiar Miranius. L’aventura d’habitar el món de la companyia De_paper. El premi, condedit per un jurat professional, comporta fer una gira pels teatres associats a la Xarxa Alcover d’arreu del territori de parla catalana la temporada 2022/23.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia